sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Vähän ponistaEli ajattelin tehdä ponille oman blogin :) Eli kyseessä oleva otus on syntynyt 28.5-97 ja rodultaan Kalle on amer.ranskalainen lämminverinen ja kyllä hän on ex-ravuri. En jaksa ees ajatella miten paljon sen takii meidän niskaan on satanut paskaa mutta ei voi mitään. Kisaamme esteitä seuratasolla, ensikaudella toivottavasti aluetasolla. Koulua ollaan kisattu helppoon B:hen asti ja esteitä 100cm asti. Poni kuitenkin menee helpon A:n asiat + laukanvaihdot ja piruettejen alkeet. Esteitä ollaan menty yksittäisenä 120cm asti ja irtona 130cm asti. Kallen olen tuntenut 7-vuotta ja tosiaan oma polle on kyseessä :) Valmentaudumme mahdollisuuksien mukaan, ens vkl ollaan menossa Tuomas Jauhiaisen estevalkkaan ja toinen kestosuosikki on Eerika Häkkinen. Kesäisin Sari Uimosen valmennuksissa ollaan kuopiossa käyty myös :) Paras opettaja meille jos multa kysytään.


Sit vähän tästä päivästä. Käytiin naapurin suomiputen kanssa maastoilemassa vaikka pakkasta oli reilu -20. Ponii ei pakkanen haitattu mut kuskii meinas paleltaa :--D Mentiin puolentoista tunnin lenkki, lähinnä käyntii ja ihan pikkasen ravia. Poni osas muuten käyttäytyy melko hyvin, mut ulkona tuulettuvat lakanat ja lumiaura oli jotain ylitsepääsemätöntä. Pienen keskustelun jälkeen matka kuitenkin jatkui ilman suurempia kommelluksia :) 
Eipä tuu nyt mitään muuta mieleen.

1 kommentti:

  1. Heippa! Tämä herra on niin nätti- itselläkin 155cm lämminverinen ja joissain kuvissa niissä on samaa näköä -ei ihan perus lämminverisen näköinen vaan kuten olet itse asian ilmaissut -jopa vähän ponimaista näköä (ja niillä on vaan vuosi ikäeroa). Minua kiinnostaa oletko kouluttanut Kallen ihan itse noin korkealle tasolle? Aloitin täältä blogin alkupäästä lukemisen saadakseni siitä lisää tietoa, mutta en taida ehtiä lukea niin paljon, että saisin vastauksen kysymykseen:)

    VastaaPoista