maanantai 16. toukokuuta 2011

Viikonlopusta


Perjantaina mentiin koulua kentällä joku 1h. Alkuverkassa ravia kunnolla eteen ja alas kun poni tuntu jotenkin tahmealta ja lavat oli jumissa. Verty onneks nopeesti kun availin lapoja avotaivutuksilla. Mentiin niitä käynnnissä ja ravissa. Laukkaa otettiin aika vähän, lähinnä siirtymisien kautta. Ponski oli yllättävän hyvin kuulolla! Loppuraveissa taas eteenalas oikein kunnolla. Ratsastuksen jälkeen hieroin ja venytin lavat. Kuvat on viimekesältä kun en saanu ketään kuvaamaan :<


Lauantaina hyppäsin kentällä jonkun 45min. Mentiin lähestymisiä pystylle joka oli 80cm. Pyysin ponii hyppäämään kaukaa ja läheltä. Toimi jälleen yllättävän hyvin! Lopputunnista hypättiin vielä pysty-okseri sarjaa joka oli pitkä yhdelle laukalle, eli hyvin joutui venyttämään. Innostuin nostamaan okserin jopa 100cm asti. Kalle oli sitä mieltä, että ois pitäny nostaa vielä mutta kuskii rupes jännittää :--D Lopetettiin sit siihen. Kunnon loppuverkka + loppuhoidot ja poni pihalle. Kuvan este on 110cm.



Sunnuntaina mentiin ilman satulaa maastossa Miljan ja Nipen kanssa. Käytiin vajaan tunnin lenkki ja mentiin ihan rennosti. Kalle osas käyttäytyy yllättävän hyvin. Vähän traktorin takia poikitti ja riehu, mutta muuten oikein mallikkaasti meni. Onse hieno poika!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti