tiistai 30. elokuuta 2011

JsR alue-este 28.8

Sunnuntaina oltiin kisoissa. Heräsin aamulla 7 aikaan ja kävin tekemässä aamutallin. Tulin kotiin vielä takaisin kun meinasin nukkua, mutta en saanut enään unta. Luovutin ja menin tallille. Laitoin Kallen kisakuntoon ihan rauhassa. Harjasin oikein hyvin, leikkasin vähän harjaa ja  kiillotin muutenkin koko elukan. Koppiin menon kanssa oli vähän ongelmia, mutta kun laitettiin liina vasemmalle maahan niin käveli kiltisti kyytiin. Kisapaikalla oli levoton, eikä oikein malttanu seistä paikallaan kun varustettiin. Pääsin onneksi lähtemään samantien verkkaamaan kun oltiin vähän myöhässä.

Verkka oli osittain raviradalla ja voin kertoa, että entisenä ravurina Kalle meinasi ottaa turhia kiksejä :--D Kun poni viimein tajusi, että nyt ei startata kärryjen kanssa vaan ilman niin molempien luokkien verkat meni oikein hyvin. 90 verkkaan en ottanut kun pari hyppyä pystylle kun Kalle tuntui ihan super hyvältä.

80cm saatiin tuplanolla ja sijoituttiin viidensiksi. 90cm olikin sitten 100cm uusinta, jossa tuli yksi pudotus. Oli ihan oma moka. Jokatapauksessa olen Kalleen tosi tyytyväinen, kuitenkin oli ensimmäinen aluestartti kyseessä. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin :)

90cm radalta


Videot radoista lisään myöhemmin tänne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti