lauantai 17. syyskuuta 2011

Jännittää!

Hui miten voi huominen jännittää näin kauheasti! Tuntuu oudolta nähdä oma nimi metrin lähtölistassa kun ei olla ennen sitä menty. Tavoitteena on maaliin pääseminen ja yksi kokemus lisää. 80cm tavoitteena on puhdas ja siisti rata.

Ratsastin Kallen tänään läpi. Kokeilin miten kaasu ja jarru toimi ja oliko mitään jumeja missään. Poni oli tosi rento koko tunnin ajan ja kuunteli kivasti. Innostuin pesemään ihan shamppoolla treenin jälkeen. Ollaanpa ainakin siistejä huomenna jos ei muuta :D

Voisin Kallen tallikavereista kertoa hieman, eli ponihan asustaa pienellä yksityistallilla jossa on 4 karsinaa. Tarhakaverina on suomenhevosruuna Virkku, joka muutti tallille vasta parisen viikkoa sitten. Virkku oli ennen tuntiponina, mutta jalkojen oireillessa siirtyi harrastehepaksi. Joskus villissä nuoruudessa on Virkun kanssa tultu hypittyä yli 100cm esteitä ja ratana hyvällä ratsastajalla ponski on mennyt 110cm. Oikein mukava kaveri kyseessä. :)


Sitten suuri rakkauteni heti Kallen jälkeen on lämppäriori Nippe. Entinen ravuri, jota ollaan tyttöjen kanssa ratsuksi laittamassa. Osaa perusjutut ja vähän pohkeenväistöä yms. Luonteeltaan rehellinen ja muutenkin tosi mukava ja helppo tapaus käsitellä. Ratsastaisin useammin jos aika riittäisi.


Niin ja sitten se Puffe. Risteytysponiori, jonka ego on aivan liian suuri. Pitää itseään tallin kinginä ja välillä sitä pitää olla palauttamassa maan pinnalle. Sairastaa puhkuria, joten vähäisellä käytöllä. Harmi sinäänsä, koska tosi kapasiteetikas eläin kyseessä. Puffen hoitaja on ponilla 110cm hypännyt, vaikka säkäkorkeus tosiaan on vain 130cm. Nykyään maastoillaan voinnin mukaan.


Siinä olisi meidän tallin sekalainen porukka. Huomenna tulee sitten kisapostaus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti