maanantai 24. lokakuuta 2011

Koulutunnilla

Tänään oltiin pitkästä aikaa koulutunnilla. Viimekerrasta onkin kertynyt turhan paljon aikaa. Toivoin istuntapainotteista tuntia, koska nimenomaan istunnan kanssa on isoimmat ongelmat. Vasen kylki on aina ollut heikompi kuin oikea, joten siihen piti keskittyä ekstapaljon. Myös ranteen suorassa pitämiseen piti kiinnittää huomiota.

Aloitimme pääty-ympyrällä käynnissä. Korjattiin istunta kuntoon ja säädeltiin käyntiä. Kun Kalle oli rento ja käveli rentoa ja joustava käyntiä siiryttiin raviin. Työstettiin ravi kuntoon lisäyksien ja kokoomisten avulla. Kun ravi oli ok otettiin vielä ravi-käynti siirtymisiä ennen avotaivutuksia. Avoja tehtiin aluksi käynnissä pituushalkaisijalla ja myöhemmin ravissa. Laukat otettiin raviavon kautta ja ponin laukka on kuulemma kehittynyt hurjasti!

Kalle oli mielestäni ihan ok. Meinasi kipittää karkuun kun istuin harjoitusraviin ja painoi jonkin verran kädelle, mutta lopputunnista oli jo tosi kevyt ja hyvä. Pitäisi ottaa nyt tavoitteeksi käydä tunneilla edes pari kertaa kuukaudessa, että kehityttäisiin edelleen. Huomenna ajatuksena olisi lähteä maastoilemaan, jos vaan en töihin joudu.

Viime viikko on ollut tosi kiireinen kun olen päässyt kahta hevosta ratsastamaan. Kallen lisäksi on tullut mentyä Virkkua kun Sanni on Espanjassa. Eksyin vielä Nipenkin selkään pitkästä aikaa! Oli kyllä ihan hauskaa, vaikka Nipsu olikin kouluhommat päässyt unohtamaan. Tästä huomaa hyvin ongelmat kylkien kanssa kun väännyn istumaan ihan mutkalla!

Hevostalli.netin haukkojoille tiedoksi, etten rullaa tarkoituksella alas vaan hevonen menee itse kuten roikkuvasta ohjasta huomaakin :)

Hännätön ravurinraato


Mitä muuten pidätte uudesta bannerista?

4 kommenttia: