sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Keep moving on, keep dreaming on.

Tallilla arkea on pakko jaksaa pyörittää, joten miksen jaksaisi tätäkin päivitellä. Tänään menin pitkästä aikaa kunnolla koulua, koska kenttä oli suht ok. Innostuin jopa laittamaan kannukset jalkaan. Alkutunnista Kalle oli jäykähkö ja puri vasempaan ohjaan kiinni melkoisesti. Lihasten lämmettyä kunnolla jumitkin aukesivat ja poni rupesi rentoutumaan. Ei tehty mitään ihmeitä vaan keskityttiin rentoon menoon. Kuvat ovat valitettavasti todella huonolaatuisia, mutta onpahan edes jonkinlaisia.
Odotan muuten ihan hirveästi tulevaa kisakautta! Tavoitteena olisi jatkaa alueluokkien kiertämistä, mutta ehkä jopa koulupuolellakin. Esteillä mennään 90-100cm ja koulussa seuraluokkana Helppo A olisi tavoitteena. Jos aluekoulua eksytään menemään niin Helppo B riittää. Kenttää olisi myöskin  mahtavaa päästä kokeilemaan harrasteluokan merkeissä. Saa vaan nähdä minkä norsujarrun joudun suuhun laittamaan, että pysytään housuissa maastoesteradalla. Meinaa nimittäin intoa maastossa riittää ehkä hieman liikaakin. Alla muutama kuva kesältä 2010 kun hypitään maastoesteitä ensimmäistä kertaa Kuopiossa.2 kommenttia:

  1. Miun mielestä on ollut jopa helpompaa palata normaaliin arkeen karvaturvan poismenon jälkeen juurkin sen vuoksi, että tekee vaan rutiinilla tallihommia. Tosin tässä meillä vähän pakko, ei niitä kukaan tule valmiiksi hoitamaan. Mutta se helpottaa -ei pysty liian pitkäksi aikaa jäämään miettimään asioita.

    Silloin, kun meidän suomenhevonen lopetettiin enkä asunut vielä Katskalahdessa, olisin juurkin kaivannut jotain joka ois vienyt ajatukset pois siitä tapahtumasta. Nyt kun poni lopetettiin, meille tuli ystäväni vieraaksi ja arki pyöri koko ajan normaalisti. Asian käsittely sujui paljon kivuttomammin mitä aikaisemmin.

    VastaaPoista
  2. Tuo on kyllä ihan totta. Helpommalla pääsee kun pitää arjesta kiinni ja jatkaa tallilla pyörimistä, vaikka tunnelma onkin aika synkkä. Onneksi jäljelle jäänyt kauhukolmikko pitää kiireisenä :--)

    VastaaPoista