perjantai 12. lokakuuta 2012

Kadotetut vatsalihakset -check

Pitkästä aikaa tuli oikeasti ratsastettua eikä vaan roikuttua kyydissä. Lotta otti auton alle ja tuli laittamaan meidät taas ruotuun ja voin kertoa että kadonneet vatsalihakset löytyivät! Kuskilta loppui kunto helposti ennen ponin kuntoa. Hehe pitää ilmeisesti taas raahautua juoksemaan ympäri Palokan perämetsiä?


Kerroin Lotalle, että viimeaikoina ongelmaksi on noussut se kun en keksi uusia tehtäviä. Jäädään yleensä vaan ympyröille ja siihen se sitten jääkin. Nyt tehtiin keventäen pohkeenväistöjä ja ne sujuivatkin yllättävän hyvin, vaikka meinasi alkuun usko loppua kesken. Sitä jatkettiin avotaivutuksilla ja haettiin kaikki avut varmasti läpi.


Kun sain avut läpi kaikki vain loksahti paikalleen. Poni rentoutui ja rupesi liikkumaan oikeasti takaa työntäen. Oikeassa laukassa tuli ihan uskomaton vau-fiilis kun kaikki vaan toimi ja laukka pyöri. Sellaista tunnetta ei ole tullut pitkiin aikoihin vielä meille vaikeampaan suuntaan.
Lopuksi Lotta kiipesi vielä selkään. Kuulemma oli jälleen tosi hyvä ja munkin silmään Kalle näytti tosi tyytyväiseltä ja yhteistyöhaluiselta. Kotiläksyksi saatiin perusratsastuksen hiomista, paljon avoja ja oikeasta vasempaan tehtävän laukanvaihdon hienosäätöä. Toivottavasti suostuu tulemaan toistekkin :)


8 kommenttia:

 1. Hieno Kallepoikaaa! Ja nora ;) tänään treenaa... junou

  VastaaPoista
 2. Usko pois, tuun millon vaan toistekkin ! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rupeen soittaan sulle joka ilta itkien kun ei poni toimi :p

   Poista
  2. Sit soitat mut kyllä se toimii ! :)

   Haluaa jo uudestaan noin super kivan hepan kyytiin. Hih kirjotin blogiin sit hehkutus kalle päivityksen! :)) <3

   Poista
  3. Sullakin kun koulu helpottaa niin tuut pitään meille tehorääkkiä :D

   Poista
 3. Mielikuvitus vain rajaksi tehtävien keksimiseen! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muttakun äää :D Yleensä tulee suunniteltua tehtävät etukäteen muka hyvin, mutta sitten toteutus jää aina vähän puoleen väliin... Eiköhän tämä vielä tästä :)

   Poista