keskiviikko 5. joulukuuta 2012

The end?

Ootte varmaan huomannu, että mun postauksien taso laskee laskemistaan ja postausväli harvenee kokoajan. Mieleen on tullut blogin lopettaminen kokonaan. Nyt on tullut raotettua ovea meidän arkeen melkein kahden vuoden ajalta ja onhan tämä toisaalta haikeaa. Aluksi kirjoitin vain itselleni, mutta nyt teitä maailman parhaita lukijoita on kertyny enemmän kuin osasin toivoakkaan. Kiitos teille ♥

Moni varmaan miettii miksi? Aluksi bloggaaminen oli tosi hauskaa ja antoisaa, mutta viimeaikoina koko touhu on tuntunut pakkopullalta. Mulla on ollut töitä ihan hirveästi ja se aika minkä ehdin Kallen kanssa olemaan olen päättänyt nauttia, enkä stressata blogin päivittämistä. Uusia kuvia on tosi vaikeaa saada ja talvi ylipäätään maneesittomalla tallilla on hankalaa aikaa.

Nyt siis blogi jää ainakin alkuun tauolle. Keskitytään nauttimaan talvesta ja en sulje pois vaihtoehtoa, etteikö kuulumisia tännekkin ilmestyisi sillointällöin.  Eiköhän tilanne taas muutu kun kesä tulee ja jos ei muuta niin meidät ainakin voi kesällä taas bongata kisaradoilta! Jätän blogin kuitenkin näkyville varmuuden vuoksi.


6 kommenttia:

 1. Voi harmi, mutta ymmärrän kyllä. Pari blogia on tullut itsekin suljettua, mutta ihan toisista syistä.. Toisaalta tiedän hyvin, että jos hommasta tulee pakkopullaa ei ole inspiraatiota eikä mielenkiintoa enää. Tekstin kirjoittaminen käy hankalaksi, kun lopulta miettii mitä kertoisi ja sanoisi. Vaan kaikkea hyvää teille jatkoon, siitäkin huolimatta että toisinaan innostuisit tänne myös kuulumisia kirjoittamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä me vielä blogimaailmaan palataan se on aikalailla nukutun yön jälkeen varmistunut. Nyt vaan kasaillaan motivaatiota takaisin ja jatketaan uudella puhdilla :)

   Poista
 2. voi harmi:/ teidän elämää on ollu kiva seurailla! toivottavasti vielä joskus sitten innostut kirjottelemaan tännekkin:) tsemiä jatkoon!

  VastaaPoista
 3. Harmin paikka :( Toivottavasti innostus palaa! :) Lomaile nyt rauhassa blogista ja tsemppiä teille jatkoon!

  VastaaPoista