maanantai 11. helmikuuta 2013

LvR:n seurakoulut 9.2

 Lauantaina oli suuri päivä kun esteratsukko otti suunnakseen Killerin ja seurakoulukilpailut. Luokkana tuttuakin tutumpi Helppo B: Kn.Special. Oli ihan luksusta kun kisat alkoivat vasta kello 14, joten aamulla sai kerrankin nukkua pitkään. Päätin panostaa ja tehdä ponille sykeröt tukkaan kun aikaakin oli reippaasti.Kisapaikalle saavuttiin hyvissä ajoin ja poni odottelikin autossa jonkin aikaa. Onneksi se ei ota stressiä vaan seisoo kiltisti ja odottaa. Killeri on siitä mukava paikka kisata kun hevosen saa valjastuskatokseen kuntoon laitettavaksi. Rauhassa laitettiin Minnan kanssa poni varusteisiin ennenkuin menin verkkaamaan. Ostin meille muuten uuden kisahuovan, joka on Schockemöhlen ihanuus.


Verkassa lähdin hakemaan samaa fiilistä, mikä oli keskiviikkona. Lotan olisi pitänyt olla vieressä huutamassa koska sitä fiilistä ei löytynyt. Kalle vastusti kaikkia apuja ja 10min kouluverkka on liian lyhyt. Onneksi vähän taivuttelin ennen sitä, mutta aika loppui silti kesken. Rata meni kuitenkin ihan ok, koska prosentteja tuli 56,600%. Tavoitteeseen päästiin! Prosentteja rokotti aika paljon levoton muoto ja ponin omat laukanvaihdot. Luokka oli selkeesti liian helppo kun vaihdot on kiellettyjä ;) Alla on kuitenkin hämärä video meidän radasta niin jokainen saa päätellä itse miten meni. Lisää treeniä niin eiköhän me siitä A:sta selvitä loppukaudesta.


Eilen Minna maastoili ja tänään oli hankitreeni ja kengitys. Keskiviikosta teen My day- tyyppisen postauksen, joten palataan asiaan torstaina.

2 kommenttia:

  1. Kuolen noille mun kommenteille... Ja tolle mun hengitykselle. Anteeks olin vähän kipee, kiva puhina tossa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha ei se mitään ;D muakin vähän nauratti noi kommentit

      Poista