tiistai 19. maaliskuuta 2013

Viikonloppu

Launtaina Saara kysyi haluaisinko mennä läpiratsastamaan Vikkeä pitkästä aikaa. Pakko oli hyvän kelin ja tylsyyden takia tarttua tarjoukseen. Kävin ensin nopeasti ratsastamassa Kallella tunnin intervallimaaston. Ravattiin oikeastaan koko lenkki alku ja loppukäyntejä lukuunottamatta. Välillä kooten ja välillä lisäten ravia. Oli kunnon hyvänmielen reissu :)


Kalleilun jälkeen lähdettiin suoraan vuokraajani Minnan kanssa kohti Killeriä ja Viksutinta. Ponivauva oli kasvanut jälleen huimasti! Saara olikin laittanut varusteet päälle valmiiksi, joten suunnattiin suoraan kenttää kohti.


Vikke oli käynnissä tosi levoton kädelle ja ei malttanut keskittyä oikeastaan mihinkään. Tilanne korjaantui kun siirti raviin. Aluksi vastusteli kättä aika rajusti, mutta parin minuutin jälkeen antoi periksi ja rentoitui. Sitten oli oikein mukava ratsastaa.Laukkaan oli saanut paljon voimaa lisää. Jes! Varsinkin aikaisemmin vaikea oikea laukka sujui paljon paremmin kuin syksyllä. Muisteltiin vielä pohkeenväistöjä loppuun ja ne sujui alkukankeuden jälkeen ihan okei. Pitää joskus taas mennä vauvaa moikkaamaan jos se on Saaralle ok.Eilen minusta tuli sitten vanhus kun 20 lävähti ikämittariin. Sitä juhlistettiin kahvittelulla parhaan kaverin kanssa ja iltavuorolla. Onneksi viikonloppuna on luvassa mökkibileet kavereiden kanssa ja voin tehdä aiheesta lifestyle postauksen, jos se kiinnostaa. :)
2 kommenttia:

  1. OMNOM! Maistuisi minullekin tuo viimeisen kuvan leivos ;)

    ps. haastoin sinut blogissani :)
    http://kuolaimessa.blogspot.fi/

    VastaaPoista