lauantai 4. lokakuuta 2014

Keep your hopes up high and your head down low

Postaus on toteutettu yhteistyössä Tiia Tahvanainen Photographyn kanssa.

Nyt viimein ehdin istahtaa alas ja jakaa teille kuvia, jotka Tiia kävi meistä viimeviikolla ottamassa. Halusin Kallesta päivitetyn rakennekuvan ja sovittiin, että ratsastan loppuun kangilla hieman "temppuja." Aluksi poserattiin maastakäsin ja ponilla meinasi hieman loppua kärsivällisyys. Olen kuitenkin hyvin tyytyväinen aikaansaannoksiin.
Poseeraamisen jälkeen puin Kalevin ruskeisiin varusteisiin ja siirryimme kohti kenttää. Rasti seinään, sillä varmaan ensimmäistä kertaa koko blogihistorian aikana meillä on päällä jotain muuta kuin tummansinistä. Sain ihanan Eskadronin ruskean setin niin edullisesti, joten pieni väripoikkeama on ihan sallittua. ;) Kuvissa esiintyy myös toinen hankinta eli uusi kotikypärä. Kisakypäränä olen käyttänyt Gpa Titiumia ja kotiin hommasin Gpa Pikeurin. On osoittautunut hyväksi hankinnaksi! Ratsastin paljon keskiravia, väistöjä, laukanvaihtoja ja taidettiin me vähän piruettejakin esitellä. Ollaan huvikseen treenattu piruettejen alkeita, jotka ovat ruvennetteet menemään päivä päivältä paremmin perille. Kuten kuvista huomaa meidän laukanvaihdot ovat vielä hieman lennokkaita, mutta treeniä vaan lisää niin hyviä niistä tulee.Totisen tuuppailuosuuden jälkeen kokeilin mennä pelkällä kaulanarulla pitkästä aikaa. Kalle on herkkä istuntaa kunnioittava hevonen, joten ilman varusteita meneminen on sujut aina ilman ongelmia. Ei tehty mitään kovin kummoisia kunhan fiilisteltiin pitkin kenttää Tiian napsiessa kuvia. Pakko myöntää, että omaan silmään meidän meno rupeaa näyttämään jo aikas kivalta. Kouluratsatuksesta motivoituneena starttaamme ensi viikonloppuna seuranmestaruuksissa ja luokkana toimii FEI World dressage challenge- test B 2001, päivitetty 2009. Rata on siis Helppo A-tasoinen pitkällä radalla.
14 kommenttia:

 1. On kyllä ihania kuvia! Kalle on kyllä tosi hieno! :)

  VastaaPoista
 2. Toosi hienoja ootte :D! Vautsi :)

  VastaaPoista
 3. Näyttääpäs ihanalta tuo kaulanarulla meno! Voi kun ikinä koskaan itselläkin olisi tasapainoa mennä ilman satulaa muutakin kuin käyntiä. :D
  Hyvää syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinähän se tasapaino pikkuhiljaa kehittyy kun sitkeästi harjoittelee :) Meilläkin aluksi tuotti ongelmia ravi isojen liikkeiden takia, mutta treenillä sekin onnistuu jo paremmin.

   Kiitos kommentoinnista ja hyvät syksynjatkot myös sinne! :)

   Poista
 4. Ei tästä nyt edelleen voi muuta sanoa ku VAU! Ootte niin hienoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tissiponi tulee perässä ;) Me kiitetään kehuista :)

   Poista
 5. Tää sun Kalle on kyllä tämmönen mopolla mahdottomuuksiin! En ois uskonu sillon joskus Heppahovissa vuonna 2007 että millasen pelin sä siitä tulevaisuudessa vielä koulit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu :) Heppahovin aikoihin oltiin kyllä molemmat vielä kovin kujalla, mutta onneksi suunta on ollut vain ylöspäin! Kiitämme kovasti kehuista :)

   Poista
 6. Voi että, pistkästä aikaa tulin lukemaan taas blogien ihmeellistä maailmaa ja hyvä kun tulin, piristi ihan hirveästi! Kiva postaus ja hyvän näköistä menoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi piristävästä kommentista :) Mukavaa kuulla kehuja ainaisten haukkujen sijaan.

   Hyvät syksynjatkot :)

   Poista
 7. Makeita kuvia! Tykkään erityisesti tosta yhestä vaihtokuvasta, lennokasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalle kovasti tykkää vaihtaa, joten meinaa välillä olla hieman ilmavia :D

   Poista