torstai 30. kesäkuuta 2011

Peltohömppäilyä

Tänään oli ihan sairaan kuuma ja kotona ei ollut mitään tekemistä, joten päätin mennä tekemään tallille jotain hyödyllistä. Karsinan, kuppejen ja suolakiven putsaamisen lisäksi innostuin siivoamaan varustehuonetta. Hirveesti oli kertynyt taas kaikkea turhaa ja toinkin ylimääräiset varusteet autotalliin säilöön. Toin myös Kallen sadeloimen pesuun ja paikattavaksi.                                                               

Kaveri tuli kuvaamaan kun ratsastin naapurin pellolla ja odottaessa innostuin leikkaamaan ponin harjan. Juuri kriittisellä hetkellä Kallea kiusasi paarma ja sen seurauksena tukka on aikas lyhyt :--D No onneksi se kasvaa nopeasti takaisin. Rasvasin myös kaviot ja syöttelin hetken ennen ratsastamaan lähtöä. En ratsastanut kovinkaan pitkään, koska tosiaan on niin älyttömän kuuma. Otettiin pellolla vähän ravia ja laukkaa ja sitten takas tallille. Viilensin ponin oikein kunnolla reissun jälkeen ja annoin leipää. Sitten ötskämyrkkyä ja tarhaan.







Uskomatonta muuten, että teitä lukijoita on jo 16! Muistan aluksi miten 5 lukijaa tuntui uskomattomalta. Otan mielelläni vastaan postausehdotuksia ja miten voisin blogiani parantaa.

4 kommenttia:

 1. Taidan alkaa tämän sinun blogisi lukijaksi, olen jo hetken seuraillut tätä piilosta. Minulla itselläni on myös amer.-ranskistamma, jonka emänisä on Ideal du Gazeau. Itse näen hyvin paljon samaa hevosessasi kuin omassani -melkein järkytyin, että omako se kuvissa on, mutta kun tarkemmin katsoi niin onhan tässä nyt selvä pojan leima.. =)

  VastaaPoista
 2. Mitä nyt kävin blogiasi nopeasti kurkkimassa niin on kyllä yllättävän samannäköiset kaverit kyseessä :--) Liityin myös blogisi lukijaksi!

  VastaaPoista
 3. Meetkö sä useesti hakkiksella, miksi? Mie kokeilen varmaa tolle mein vuokrikselle niitä, ku pureskelee kuolainta jatkuvasti :/

  VastaaPoista
 4. Meen aina maastossa :) Meillä on ollu just maastossa ongelmana se, että Kalle kuumuessaan puree kuolaimeen kiinni. Hakkis on korjannu ongelman ja Kalle on sillä maastossa paljon parempi!

  VastaaPoista