keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

You give me wings to fly

Tänään päästiin hyppelöimään ekaa kertaa sen kaatumisen jälkeen :--) Aattelin ottaa varmuuden vuoks varovasti, joten esteitä kentälle ilmestyi vain 3. Pysty-okseri suora suhteutettu neljällä laukalla ja pysty-pysty kaareva suhteutettu myös neljällä laukalla. Verkassa otin ravia kunnolla eteen vähän vapaammassa muodossa ja laukat este/ keveyessä istunnassa. Aloitettiin hyppääminen varovasti lähestymisillä ristikolle ja Kalle ei sanonu mitään. Kovasti kierroksia keräs :--D Sitten hypättiin suhteutettuja sillein että eka suora ja perään kaareva. Lopulliset korkeudet oli pystyille 80cm ja okserille 90cm. Vähän Kalle meinas pomppia hassuista paikoista, mut lopuks oli oikein hieno! En menny kun vähän vajaa tunnin kun suju niin hyvin. Lopussa videoo hömppäravista. Onse hieno ♥ 

2 kommenttia:

  1. Sulla on aivan ihana hevonen! Oon vaan koko ajan kattonu, että ompas mukava pv. Et voi uskoa kuinka mulla sitte loksahti suu auki ku tajusin, että Kalle onki lämppäri ja vielä ex-ravuri! Upeaa työtä olet kyllä hevoses kanssa tehnyt, itsekkö olet kouluttanu? :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos ihanasta kommentista, piristi kyllä päivää ihan hirveesti! :--) Kallen olen pääosin itse kouluttanut, kuitenkin on ollut taustajoukkoja auttamassa varsinkin alkuvaiheessa.Valmis pakettihan Kalle ei vielä ole, mutta voiton puolella ollaan <:

    VastaaPoista