sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Tuuppailua lainahevosella

Laiskuus on päässyt yllättämään ihan täysin. Mitään erikoista ei ole tapahtunut, mutta voin kertoa tarkemmin perjantaista kun ratsastin Kallen tarhakaverin Virkun. Ikinä en ole ollut mikään suomenhevosfani, enkä ole nytkään. :D  Virkku oli Kalleen verratuna hidas avuille ja jäykkä. Heti kun otin ohjat tuntumalle pää nousi ylös ja ponski puri kuolaimeen kiinni. Itsepäisesti taivuttelin pehmeällä kädellä ja vaadin reagoimaan apuihin. Lopputunnista Virkku olikin ihan ok. Ei tehty mitään erikoista, lähinnä yritin saada rentoutumaan ja molemmille hyvän mielen.



 Ai roikkuuko muka vasemmassa ohjassa?



Tänään onkin heppavapaa päivä kun vuokraaja menee Kallen. Ensi viikosta senverran, että lauantaina olisi sitten Jauhiaisen Tuomaksen estevalmennus. Odotan kyllä innolla miten käy kun ei olla maneesissa menty ikuisuuteen.

Kisakalenteria vielä tähän loppuun.

-  9.10  JsR alue-este 80cm & 90cm
- 16.10 ÄSeRa alue-este 90cm & 100cm
-  6.11 PoPRa alue-este (luokkia ei ole vielä julkaistu)

4 kommenttia:

  1. kyllä se nois kuvis ihan hevoselta näyttää

    VastaaPoista
  2. En ole itsekään varsinainen suomenhevosfani, vaikka meiltä löytyykin niitä tallista yhdeksän. Onneksi kaikki suomenhevoset eivät ole hitaita ja jäykkiä, itse olen ratsastanut yleensä juuri reippailla ja herkillä suomenhevosilla. :)

    VastaaPoista
  3. Mäkin haluan sellaisen kyytiin :p Mun kohdalle on osunut vaan nämä hitaat ja jäykät.

    VastaaPoista