maanantai 7. marraskuuta 2011

Kauden viimeiset kisat

Uudet lukijat tervetuloa! Eilen olimme tämän kauden viimeisissä alue-kisoissa Polleparkissa. Aluksi oli tarkoituksena mennä vain alue 90cm, mutta menin kuitenkin seura 80cm siihen alkuun. 80cm verkassa Kalle oli heti skarppina ja kävi yllättävän kuumana. Verkkahyppyjä ennen rataa otin vain pari pystylle ja yhden oksereille. Perusrata meni ihan superhyvin, kaikki laukat vaihtuivat ja laukka muutenkin pyöri yllättävän hyvin ottaen pohjan huomioon. Uusinnassa innostuin ratsastamaan aikaa ja sijoitummekin toisiksi. Sinisen ruusukkeen lisäksi saimme lisäravinnepurkin ja Popran valkoiset sukat.

Ennen 90cm starttia jouduimme odottelemaan jonkin aikaa, joten loimi ponille niskaan. Kisahoitaja kävelytti sillävälin kun yritin olla itse jäätymättä. (Keli tosiaan oli +6, että talvea odottaessa.) Verkkasin nopeasti ennen lähtöä ja otin vain yhden hypyn pystylle, ettei Kalle väsyisi liikaa. Perusrata meni jälleen mukavan tasaisesti, paitsi muurille jarruttelin hieman liikaa. Kiltisti kuitenkin yli mentiin. Uusinassa tiukkaa aikaratsastusta ja päästiin sijalle 3. Super poni  Hyvillä mielin jään odottamaan ensi kautta. Videot radoista lisään tänne heti kun saan ne.

Tänään ratsastin kaikki askellajit kevyesti kentällä läpi. Asettelin, taivuttelin ja tein parit väistöt. Kalle oli heti alusta asti rento ja mukava, joten en mennyt kuin puolisen tuntia. Etujaloissa oli ehkä hieman nestettä ratsastuksen jälkeen, eli kylmäsin niitä 15min. Huomenna olisi tarkoituksena mennä maastoon.

1 kommentti: