lauantai 4. helmikuuta 2012

Missä olet kesä?

Pakkasta kokoajan yli -20. Tänään mittari näytti -34, joten ei pahemmin heppailla. Päivät on mennyt sisällä koiran kanssa läksyjä tehden.


Kisakalenteri onneksi ilmestyi jo nettiin! Aluekisoja oli yllättävän kivasti sekä koulussa, että esteillä. Syyskuussa taisi jopa olla kenttäkisat jonne tähtäämme. Kisakausi alkaa meidän osalta synttäripäivänäni 18.3 alue-esteillä. Jos päästään yhtään treenaamaan pakkasten takia niin mennään 90cm ainakin. Joku kiva pikkuluokka siihen alkuun, että saadaan kausi alkamaan mukavissa merkeissä. Tavoitteena on päästä rämpimään taas muutama 100cm ja koulussa ainakin helppoa B:tä. Kenttäkisoissa maaliinpääseminen olisi huippua. Tuloksella ei ole niin merkitystä.



Kesän Kalle tietenkin viettää taas laitumella, mutta pyrin ratsastamaan ja kilpailemaan aktiivisesti. Ponilla on parin viikon kesäloma ja silloin lähinnä uidaan/ maastoillaan. Olen aina ottanut kesän rennosti ja kilpailut ovat olleet "sivuseikkoja". Olemme kuitenkin menestyneet suht hyvin ja Kalle tykkää päästä esiintymään, joten kilpailut ovat mukavaa ajanvietettä siinä missä maastoilukin. Ponin ehdoilla mennään :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti