maanantai 13. helmikuuta 2012

You're the only thing in this world I would die without
Tänään tuuppailtiin naapurin kentällä ja laitoin mielenkiinnosta rollerit suuhun ja kannukset jalkaan. Kalle oli yllättävän kiva rollerilla, vaikka epäilin että jää hitaaks edestä. Päinvastoin! Mentiin lähinnä avoja ja väistöjä. Poni oli niin hyvä ja avuilla heti alusta asti, etten mennyt kuin 30min. Tuli oikein wau-fiilis kun tuntui jotenkin niin helpolta ja sujuvalta tuuppailut tänään. Varokaa vaan koulukentät ensi kaudella ;)

Huomenna ystävänpäivän kunniaksi mennään ihan vaan maastoilemaan näillä näkymin Sannin ja Viken kanssa. Virkkukin pääsi tänään kävelemään maastoon 2kk saikun jälkeen. Oli ilo kattoa miten kuski ja poni nautti päästä menemään pitkästä aikaa. Olen päässyt kyllä helpolla kun Kallella on pysynyt paikat ehjänä. ( koputtaa puuta) Pahinta mitä meille on käynyt on tainnut olla haava takajalassa, joka vaati kuukauden saikkua ja muutaman tikin. Muuten ei ole ollut yhtään mitään. Pitää toivoa, että tuuri pysyy yhtä hyvänä.


2 kommenttia:

  1. Onko muuten kuparirolleri sallittu koulukisoissa? :o

    VastaaPoista
  2. Ei taida olla? ;o Yleensä me kyllä tuuppailaan kolmipalalla, mutta ihan kokeilun kannalta mentiin välillä rollereilla :)

    VastaaPoista