torstai 8. maaliskuuta 2012

Kavalettejä ja puomitreeniä

Tähän alkuun hyvää naistenpäivää kaikille naisille! Toinen asia minkä haluan nostaa esille on allaoleva video. Toivon, että jokaisella löytyy 30min aikaa katsoa tuo ja jos ei löydy niin edes linkittää eteenpäin. Hevosiin tuo nyt ei liity mitenkään, mutta ajattelin sen kuitenkin jakaa. Toivotaan, että videon levittäminen saa lapsikaappauksen ylläpitäjän kiinni ja vastuuseen teoistaan. Henkilökohtaisesti pisti miettimään melkoisesti.


Ponin kanssa mentiin tänään jumppaa estepenkillä. Laitoin kuvan mukaisesti kavaletin ja puomeja. Arvasin puomejen läsnäolon aiheuttavan kuumumista, joten verkkasin Kallen kunnolla avuille. Ravissa aluksi eteenalas ja keventäen avoa. Lihasten lämmettyä työskentelymuotoa korkeammaksi ja väistöjä harjotusravissa. Oikealle oli jotenkin tosi vino, mutta lämpesi onneksi laukan aikana tosi kivasti. Tein puomitehtävää siten, että aluksi oikeasta kierroksesta linja laukassa jatkaen päätyyn. Pitkän sivun alussa voltti laukassa ja siitä jatkaen avoa pitkän sivun loppuun. Lävistäjälle ja puomin päällä laukanvaihto. Päädyssä käyntiin siirtyminen ja uudestaan linja laukassa. Poni kävi tosi kuumana, joten odottaminen oli tosi hankalaa. Lopulta siistin suorituksen jälkeen mentiin maastoon loppuverkkaamaan. Ravattiin rentoa ravia ja käveltiin noin 30min. Yhteensä tuli ratsastettua lähemmäs 1,5h.

Huomenna vuorossa läpiratsastus ja kamojen pakkaamista kisoja varten. Saa nähdä miten käy kun puomitkin aiheuttivat noin paljon iloa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti