tiistai 13. maaliskuuta 2012

Turboheppailua

Eilen menin Kallella maastossa kevyesti kisojen ja Minnan tuuppailun jälkeen. Oli jotenkin normaalia energisempi, mutta kuunteli pidätteitä kuitenkin yllättävän hyvin. Tänään oli vapaapäivä, koska suunnittelin lukevani huomiseen terveystiedon yo-kokeeseen oikein kunnolla. Toisin kuitenkin kävi ja päädyin taas menemään kaverin hoitoheppaa. Sama lv-tamma kyseessä, josta oli kuvia pari postausta sitten. Oli tosi mukava tuulisesta kelistä huolimatta. Huomenna pitää sitten oma otus mennä oikein kunnolla läpi. Jotenkin kauhea tuuppausinto päällä.


Eilen eksyin oman ponin jälkeen vielä Vikenkin selkään pitkästä aikaa. Vauva oli tosi mielyttämisenhaluinen ja laukka nousi jo tosi näppärästi avuista. Muutama ylimääräinen pomppu tuli, mutta veikkaan sen johtuvan vaan liikunnanpuutteesta. Ravikin sujuu jo mallikkaasti kaarevalla uralla ja ei uskoisi, että niin vähän ollaan vasta treenattu. Super vaavi.


Innostuin suunnittelemaan vielä alustavasti kisakalenteria, joka siis näyttää tältä:

8.4 Kansallinen este Kora (luokkia ei julkaistu, mutta on alueluokkia)
14.4 Aluekoulu JsR/ÄSeRa Helppo B:3
24.4 Alue-este LvR (kisakutsua ei vielä julkaistu)

Toi aluekoulu on hieman kiikunkaakun, koska koulua ei olla vielä ikinä aluetasolla menty. Voi tätit järkyttyä kun ravurinraato starttaa letitettynä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti