torstai 26. syyskuuta 2013

Alue-este Polleparkki 22.9

Olimme viime sunnuntaina taas kisahommissa Polleparkissa. Kyseessä oli jokavuotiset joukkuemestaruudet, mutta tänävuonna emme hypänneet itse joukkuueessa. Ehkä taas ensi vuonna?

Verkkaluokkana mentiin alue 80cm arvostelulla A.2.0. Tykkään kyseisestä arvostelusta kun joutuu itse miettimään jo perusradalla millaiset tiet ratsastaa ja missä temmossa.  Kalle on aina ollut ketterä kääntymään ja se riittikin sijaan 4. Olen tyytyväinen rataan muuten, mutta ratsastin sarjalle liian pohjaan ja toin hevosen epäreiluun paikkaan. Kalle kilttinä pelasti jälleen kerran. Tuntuu että saatiin lähtömerkki tosi myöhään ja sen takia videon alussa on turhaa pyörimistä.


90cm oli floppi. Hevosessa ei mitään vikaa, mutta oma keskittyminen jostain syystä herpaantui täysin. Ensimmäinen este takasilla alas kun luotin liikaa hevoseen, enkä kasannut tarpeeksi pakettiin. Kolmosena oli oma inhokkini ruohomatto josta selvittiin mutkittelusta huolimatta. Linja ampparipystyltä okserille oli se suurin murheenaihe. Kalle the ravuri kylmän viileästi tuli 90cm okserin letkeesti ravissa. Seuratasolla noita sattuu aina välillä, mutta mielestäni aluetasolla tuota ei saa enään tapahtua. Kyllä hävetti. Loppurata meni ihan ok ja paras kohta olikin 80 pieleen mennyt sarja. Tulokseksi jäi perusradalta 4vp.
Jos pitää kaivaa positiivisia asioita kisapäivästä niin uusi auto jaksoi vetää hienosti koppia ja hevonen näyttää aina yhtä onnelliselta kun pääsee esteradalle. Jonkun pitäisi vaan takoa kuskin päähän hieman järkeä. Aluksi ajattelin tämän olevan meidän viimeinen kisakausi, koska onhan Kalle jo 16. Se on kuitenkin aina yhtä iloinen ja ennenkaikkea terve, joten kilpailemme vielä ensi kauden. Jos talven aikana sattuu jotain radikaalia niin sitten katsotaan tilannetta uudestaan.

 Postauksen kuvista kiitos Jani Maukonen ja Saara Mäkinen.

8 kommenttia:

 1. Onnea sijoituksesta team ravurinraato! Munkin inhokki on se ruohomatto jos samasta esteestä puhutaan (se karvanen iso vihreä mötiskö), siitä ei päästy edes viime kisoissa ylitse (josta siis on jo aikaa KAUAN).... Kalle on hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri kyseinen vihreä mötiskö!!!! Kalle kiittää jälleen kehuista, kivaa huomata että meillä on ees yksi fani ;)

   Poista
 2. Täällä kanssa fanitetaan, ootte huippuja!

  VastaaPoista
 3. Faniclubin jäsen 4 ilmottautuu! Kalle on niiin luotu esteponiksi! :)

  VastaaPoista