maanantai 18. marraskuuta 2013

Seura-este ÄseRa 17.11

Eilen meillä oli vuorossa tämän kauden viimeiset estekisat. Koulukisat ovat vielä 1.12, jossa olisi tarkoituksena käydä depytoimassa meidän ensimmäinen helppo A. Suostuttelen Lotan menemään Been alle, mutta katsotaan kuinka käy.

Luokkina meillä olikin tälläkertaa 80cm ja 100cm. 80cm oli jälleen AM5, joten päästiin ratsastamaan 90cm uusinta. En muista millon olisin onnistunut ratsastamaan noin tasapainoisen ja helpon tuntuisen radan! Laukat vaihtuivat ja homma toimi. Tällä ratsastuksella sijoituttiin sijalle 3.

2012

100cm lähdin kauhunsekaisin tuntein. Esteet näyttivät jumalattoman kokoisilta, mutta onneksi ratsastettavana oli vain tuttu perusrata. Varsin kammottavana esteenä olen aina pitänyt vihreää "tynnyriä" ja jälleen se aiheutti päänvaivaa. Kalle kuitenkin hyppäsi sen yli puhtaasti ja jotenkin lamaannuin siitä täysin. Seuraava este meinasi unohtua, joka selittää ihmeellisen kaarteen. Selvittiin kuitenkin ilman virhepisteitä ja se oikeutti sijaan 2. Hyvä ettei onnen kyynel päässyt kun olimme palkintojen jaossa! Maailman hienoin ravurinraato <3 Videossa on ensin 80cm rata ja sitten 100cm. 90 uusinnasta en saanut videota. Saara selittää epäonnistuneesta klippaamisesta taustalla eli äänet pois jos häiritsee :)


Kokonaisuudessaan kisoista jäi tosi positiivinen ja hyvä fiilis. Keski-Suomi on alueena niin pieni, että melkein kaikki tuntevat ratsastuspiireissä toisensa. Suurin osa tsemppaa toisiaan ja tässä ilmapiirissä on hyvä kilpailla. Nyt kuitenkin otetaan talvi rennosti ja palataan estehommiin ensi vuoden puolella. Pakko vielä mainita, että hevoslapsi Vikke kävi voittamassa molemmat luokat jotka starttasi! Super vauvaponi :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti