perjantai 8. marraskuuta 2013

Kinkkukisat 3.11

Kisapostauksen teko on viivästynyt kiireiden ym sälän takia, mutta nyt viimein raporttia kauden viimeisistä aluekisoista. Viime viikon sunnuntaina käytiin siis Polleparkissa hyppäämässä jokavuotiset kinkkukisat eli luokkien voittajat saavat joulukinkut. Luokkina oli jälleen 80cm ja 90cm.

80cm oli arvostelulla AM5 eli uusinnassa esteet nousivat maksimissaan 10 sentillä. Tehtiin mielestäni tosi siisti perusrata, jossa paikat osuivat kohdalleen ja laukat vaihtuivat. Uusinnassa kuitenkin otettiin sarjan a-osa alas. Saatoin tuoda liian hitaassa laukassa, koska ponnistuspaikka oli kuitenkin ok. Ärsytti, mutta onneksi oli vielä 90cm aikaa skarpata.
Meillä on ollut nyt ongelmana 90cm se yksi turha pudotus. Asetin tavoitteeksi puhtaan radan ja sehän onnistui! Rata oli edelleen siisti ja hevonen avuilla. Olin onneni kukkuloilla vaikka sijoitus jäikin tälläkertaa saamatta. Taso oli aika kova, joten ei hävitty huonoille :) Kisakausi päättyy meidän osalta seuraesteisiin, jotka järjestetään 17.11.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti