sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Kisakauden avaus check!

Lauantaina pääsimme aloittelemaan meidän viimeistä kisakautta Polleparkissa. ÄSeRa järjesti seura-esteet ja kävimme starttaamassa vain 80cm. En nähny järkeväksi lähteä treenaamatta 90, joten tällä mentiin. Meidän tallin uusi hevosauto pääsi myös meidän osalta koeajolle ja oli oikein miellyttävä verrattuna vanhaan tummansiniseen hirvitykseen.

Kerrankin oltiin kisapaikalla juuri oikeaan aikaan. Pääsin melkein suoraan kävelemään rataa ja siitä sitten selkään. Rata näytti helpolle ja meille teknisesti sopivalle. Uusinnassa oli mahdollista kääntää tiukat tiet niin halutessaan ja linjat olivat sujuvia. Kahden askeleen sarja meinasi tuottaa päänvaivaa, mutta reippaalla laukalla mahduttiin väliin hyvin.


Rata meni tällä treenin määrällä kohtalaisen hyvin. Kalle kiltisti pelasti kuskin töppäilyt, mutta laukka oli aika moista räpellystä rutiinin puutteen takia. Kuitenkin vaihdot tulivat suht hyvin ja videolla meno ei näytä niin pahalle mille se tuntui. Tällä humputtelulla otettiin kuitenkin 4 sija ja punainen ruusuke. Eiköhän radan ratsastaminen lähde sujumaan taas kun saa lisää treeniä ja hyppyjä alle. Kuvista kiitos Henriikka Pesonen!

2 kommenttia:

  1. Voitko linkata ton videon kun ei mulla näy? Kiitti (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.youtube.com/watch?v=khvTy8BGsWk&feature=youtu.be :)

      Poista