maanantai 17. maaliskuuta 2014

15.3 Seurakoulu JsR

Lauantaina oli vuorossa kouluratsastusta kilpailuiden merkeissä. Starttasimme oman seuramme kilpailuissa ja luokkana toimi Helppo B Kn.Special. Kyseistä rataa on tullut mentyä kyllästymiseen asti, mutta harjoitus tekee mestarin vai mitä? Verkka oli ulkokentällä ja Kalle oli tosi hyvän tuntuinen alusta asti. Meillä on nyt pienenä varustemuutoksena remonttiturpahihna, joka tuntuu sopivan molemmille tosi hyvin. Verkkasin huolella ulkona molempiin suuntiin ja maneesissa otin vain vähän harjoitusravia ja laukkaa ennen starttia.Itse rata meni ihan kohtalaisesti. Hevonen toimi tosi hyvin kunnes tuli viimeinen laukkalävistäjä. Ponin mielestä laukanvaihdot ovat parasta ikinä, joten rikkojahan siinä tuli. Prosentteja saatiin kuitenkin 58,0% ja oltiin tällä tuloksella toisiksi viimeisiä. Kisoissa oli tosi kova taso, joten ei huonoille hävitty. :) Tuomarin loppukommentissa luki; "Melko tahdikas läpi ohjelman, saisi kulkea rennommin läpi rungon, taivutuksissa takaosa ulkona. Mukavan kuuliainen ja muutenkin sujuvaa yhteistyötä." Allekirjoitan kyllä täysin ja tästä lähdetään parantamaan kohti seuraavia kisoja! Numeroskaala arvostelussa oli 4 ja 7 väliltä ja tehtiin meidän uusi ennätys, eli yhteensä kolme 7.
12 kommenttia:

 1. nojoo kieltämättä takaosa heitteli aika hassusti sinne tänne :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se heitteli. Missään vaiheessa en ole väittänyt meitä kouluratsukoksi. Koulukisoihin lähdetään aina sillä asenteella, että mennään katsomaan meidän senhetkinen taso ja mitä sitten kotona täytyy treenata lisää. Nyt se on takaosan heittäminen. Kalle entisenä ravurina osaa olla vino kuin mikä, mutta tämä asia otetaan nyt treenin alle.

   Poista
  2. Olenko väittänyt, että olette kouluratsukko? hassusti vastattu. ja siis en tosiaaan tarkoita ettettekö voisi olla, mutta ymmärsit varmaan pointin :)

   Poista
  3. Ymmärsin ja vastaus oli huonosti muotoiltu anteeksi siitä. Toi kouluratsukkoon vertaaminen tarkoittaa lähinnä sitä, että kouluaitojen sisällä meidän meno ei todellakaan näytä hyvältä ja tietoisesti käydään siellä hakemassa lisää puhtia sileäntreeniin.

   Poista
 2. Mulla kanssa edessä samainen luokka viikon päästä!

  Huomas kyllä varsinkin toiseen suuntaan ton pyllyn heittämisen, mutta eiköhän sekin korjaannu reenaamalla :) Kalle on kyllä niin komea, ja kivan tasainen ja harmoninen rata oli! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä kisoihin! :)

   Joo kyllähän se takaosa tosiaan kovasti heitteli, mutta nyt vaan treenataan asiaa kovasti niin eiköhän tilanne korjaannu. Kalle kiittää jälleen kehuista ja rakentavasta palautteesta! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos :) Olihan siellä epäkohtiakin, mutta suunta ei ole kuin ylöspäin :p

   Poista
 4. Linkkiä saisko taas? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä :) https://www.youtube.com/watch?v=qGO5Z8ABN90

   Poista
  2. Video ei näy maassa tekijäinoikeusseikkojen vuoksi :/

   Poista
  3. Hmm mulla näkyy normaalisti. Kokeile kirjoittaa youtubeen 15 3 Kn Special Nora ja Kalle. Sillä pitäisi löytyä.

   Poista