lauantai 5. huhtikuuta 2014

Hajonnut polvi, pääsykokeet ja jatkuva kiire

Otsikko tiivistää hyvin mitä edellisen postauksen jälkeen on tapahtunut.  Koululiikunnassa lähdin jäälle ensimmäistä kertaa ylä-asteen jälkeen ja jokainen varmaan arvaa kuinka kävi. Suorilta jaloilta kaatuminen jo valmiiksi heikomman polven päälle ja se siitä sitten. Päivystyksessä kuvattiin ja onneksi mitään ei ollut murtunut. Nivelside vamma ja viikko ehdotonta liikuntakieltoa. Tuuri kävi ja vamma osoittautuikin pelkäksi venähdykseksi, joten satulaan olen päässyt pikkuhiljaa palailemaan. Oman saikun aikana Kallea liikutti kaverini ja heille suuri kiitos avusta! Toisena huolenaiheena on ollut yhteishaku ja siitä johtuvat pääsykokeet. Vakava-kokeeseen pänttään jo kolmatta kertaa ja toivottavasti viimein tärppäisi.Mitä Kallen kuulumisiin tulee hommat ovat sujuneet omalla painollaan. Ollaan kiipeilykuurilla maastossa ja kouluratsastuksen saralla on hiottu karkailevaa takaosaa. Ongelma rupeaa olemaan parantumaan päin ja parin viikon sisällä meidän pitäisi mennä ihan oikeaan kouluvalmennukseen.  Aiheesta tarkemmin kunhan asiat varmistuvat ja selkeytyvät. Kilpailujakin on suunniteltu loppukuulle molemmissa lajeissa seuratasolla ja ensi kuun alussa pitäisi meidänkin jatkaa kilpailemista aluetasolla. Yritän tulla päivittelemään tilannetta ja postaustahti toivottavasti kiihtyy kunhan olen pääsykokeista selvinnyt hengissä.


5 kommenttia:

 1. Kuulin, että olit kaatunut Kallen kanssa pahasti estekisoissa viikonloppuna, ei kai mitään käyny? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin pääsi käymään. Kalle voi tilanteeseen nähden hyvin ja selvisi pintanaarmuilla. Kuski on onneksi jäykempi osapuoli lihasvaurioiden kanssa, mutta kyllä tämä vielä iloksi muuttuu :)

   Poista
 2. Ai...no hyvä ettei pahemmin käynyt! :)

  VastaaPoista
 3. Kirjotit että pänttäsit vakavaan niin tärppäskö soveltuvuuskokeisiin? Ootko aiemmin päässyt soveltuvuuskokeisiin saakka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tärpänny . :( Koe oli jotenkin tosi vaikee ja motivaatio lukemisen suhteen oli ihan kateissa. Soveltuvuskokeisiin asti en oo päässy.

   Poista