keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Takaisin töihin

4kk kestänyt sairastaminen alkaa toivottavastii olla takanapäin. Kalle on pikkuhiljaa palaillut takaisin töihin. Ollaan nyt aloiteltu ravityöskentelyä ja liike on toistaiseksi ollut puhdasta. Toki kaikki lihakset ovat tippuneet näin pitkän saikun seurauksena, mutta nyt aletaan kohottamaan kuntoa ja keräämään takaisin menetettyjä lihaksia. Toivotaan, ettei nyt vaan tule mitään takapakkia ja päästäisiin takaisin treenaamisen makuun mahdollisimman pian.


Kallen sairastaessa olen hieman muuttanut herran ruokintaa. Pitkään palvellut Racing prix vaihtui saman valmistajan regulariin. Tuntuu olevan samaa tavaraa hieman pienemmällä energiamäärällä. Pellava on jäänyt myös kokonaan pois ja mahan kuntoa hoitaa pelkät chian siemenet. Kauraa ei sairaslomalainen tietenkään saanut, mutta nyt ruvetaan ottamaan kauraakin takaisin ruokintaan mukaan. Pitää nyt seurata onko regularissa tarpeeksi energiaa kunnon työskentelelyyn vai vaihdetaanko takaisin prixiin. Onko muilla kokemuksia kyseisestä rehusta?


Toivottavasti kuoleman partaalla oleva blogikin tästä heräisi kevään myöntä takaisin henkiin. Onko lukijoilla postausideoita?

4 kommenttia:

  1. Mä en osaa sanoa noista "ihmerehuista" mitään, kun oon aina perinteisesti syöttänyt kauraa, kivennäistä + lisäravinteita jos tarvitsee (nyt msm ja sitä syötän muutenkin kokoajan enkkukintereiden vuoksi) :) mut mitä mun oikeesti piti kysyä, niin palautuuko kallelle näin vanhalla iällä lihakset helposti takaisin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veikkaan että ei palaudu :( Ikää kuitenkin tulee 18 mittariin ja aika hyvin onnistui lihakset pudottamaan. Takaisin saaminen on varmasti hidasta ja varsinkin vanhan hevosen kanssa tulee ottaa treenit entistä rauhallisemmin. Katsotaan kuinka käy :)

      Poista