torstai 14. helmikuuta 2013

My day

Kysymyspostauksessa kysyttiin millainen on arkipäiväni, joten ajattelin tehdä siitä postauksen erikseen. Valitsin tarkoituksella päivän, jolloin vuorossa on hevonen ja sali. Saattepahan käsityksen miten vähän ehdin olla kotona :D


Aamuvuoroviikolla jokainen aamu alkaa 04.45 siihen ihanaan puhelimen herätykseen. Eilen väsytti jotenkin normaalia enemmän kun revin itseni ja Roomeon sängystä ylös. Tässä vaiheessa päästän koiran pihalle ja vaihdan työvaatteet päälle.


Noin viiden aikaan istun yleensä syömässä aamupalaa. Perussetti eli pari ruisleipää, appelsiinimehua ja helokkikapselit. Työpäivä alkaa 06.00 ja lähden kotoa yleensä puolen aikaan. Roomeokin koomasi normaalia enemmän.


Töissä olen 6-14 ja työpäivä oli kutakuinkin normaali. Sai taas juosta kuin hullu ja tuntui ettei minuutit kulu ei sitten ollenkaan. Meidän pitää leimata itsemme ulos työvaatteet päällä ja mulla on keskimäärin 10min aikaa vaihtaa vaatteet ja juosta linkkiin. Matkaa on reilu kilometri.Kotiin päästyäni on yleensä kiljuva nälkä. Elän työpäivän yleensä ruisleivällä ja hedelmillä, joten kunnon ruoka on paikallaan. Laiskotti joten edellispäivän makaroonilaatikko kelpasi hyvin. Roomeo kerjäsi herkkuja.


Syömisen jälkeen vaihdan aina nopeasti vaatteet ja lähden kävelemään tallia kohti. Roomeo kaipaa myös liikuntaa, joten helpoimmalla pääsin ottamalla sen mukaan. Tallikaverin koira lähti myös mukaan, joten koiraseuraakin oli tarjolla.


Tallilla odotti ihana yllätys eli karsinat oli siivottu valmiiksi. Meitä laiskotti, joten irtojuoksutettiin koko porukka isossa tarhassa. Kalle lähinnä jyrsi aitaa kun muut riekkuivat keskenään. Pienen hoputuksen jälkeen sekin viimein suostui hetken hölkkäämään.


Otettiin hevoset sisälle ja annettiin iltaruuat. Roomeo kiinni ja kotia kohti. Kotona oli päivän paras hetki eli lyhyt piipahdus koneella ja blogejen lukeminen läpi. Ajatus tulevasta Sh'bam tunnista ahdisti jo valmiiksi, mutta sain kerättyä itseni.


Tunti alkoi 20.00, joten linkillä keskustaa kohti hyvissä ajoin ja kaverin nappaaminen mukaan. Salilla käyntiä kohtaan motivaatio on ollut aika alhaalla, joten ryhmäliikuntatunnit ovat mukavaa vaihtelua. Sh'bam on tanssia, jossa on helpohkot koreografiat. Olo oli silti kuin norsulla posliinikaupassa.


Hikiset 45min ja loppuun vielä vatsat, selät ja suihku. Kotona olin melko myöhään ja nappasin vielä iltapalaa suuhun. Nukkumaan pääsin liian myöhään.Sellainen arkipäivä! Nyt varmaan ymmärrätte syyn hiljaiseen postaustahtiin?

Tähän loppuun toivotan vielä hyvät ystävänpäivät kaikille :)

3 kommenttia:

 1. Ohhoh, eipä tossa tahdissa kauheasti kerkeä levätä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan yliarvostettua sellainen ;) Onneksi viikonloppuisin voi ottaa rauhassa :)

   Poista
 2. Haastan sut!:) http://nohopeteam.blogspot.fi/

  VastaaPoista