sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Kankitreeniä

Poni on ruvennut toimimaan pikkuhiljaa paremmin ja paremmin. Kovasti olisi halua päästä kisaamaan, mutta pitää odotella vielä sopivia kisoja. Estekautta emme ole vieläkään päässeet starttaamaan, vaikka viimevuosina se on alkanut jo tammikuussa. Plaah.

Uskaltauduin laittamaan kanget suuhun puolen vuoden tauon jälkeen. Kentän pohja oli pehmeä, joten oli hyvä syy fiilistellä varovasti kovemman kuolaimen kanssa. Otettiin tosi rauhassa ja tein pitkät alkuverkat pelkästään bridong-ohja kädessä. Yllätyin positiivisesti miten nopeasti sain avut läpi!



Verkkojen jälkeen otin kankiohjan käteen ja rupesin tekemään kunnon taivutukset kulmiin. Ennen kulmaa aina seis ja liioteltu taivutus. Kun tuo sujui tein kulmiin voltit ja lopuksi samaa juttua ravissa. Kalle pyöristyi tosi kivasti ja pitkästä aikaa en meinannut malttaa lopettaa ratsastamista ollenkaan!


 nii mikä välikuolema?

Loppuun päästin vielä hovikuvaaja Lotan selkään fiilistelemään. Kuvat kertokoon kuinka magee mun hännätön ravuri osaakaan olla!



Käytiin tyttöjen kanssa lauantaina heppamessuilla Tampereella ja esittelen ostokset yhdessä muidenkin viimeaikojen hankitojen kanssa seuraavassa postauksessa. Bongasin pari muutakin bloggaajaa oli hauskaa nähdä livenä millaisia ihmisiä ruudun takana oikeasti on :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti