perjantai 6. tammikuuta 2012

Argh ja uusi tuttavuus

Läppärini sanoi itsensä irti, joten päivittely on vähän jäänyt. Pari uutta lukijaa on ilmestynyt, joten tervetuloa :) On ollut kauheasti sählinkiä, mutta lupaan skarpata. Tänään tallillemme saapui 4-vuotias suokkiori Vikke, jota pitäisi alkaa ratsukouluttamaan. Vapaat kädet tuli, joten ruvetaan pikkuhiljaa katsomaan mitä mieltä herra on ratsastustouhusta. Odotan innolla mitä tapahtuu ja voi olla, että meidän tekemisiä voi täältäkin lukea :)

Hööksin paketti saapuikin jo ja sieltä paljastui :


Okei hävettää myöntää miten kouluratsastaja minusta on tullut, mutta onpahan blingblingiä kisoissa.


Jälleen yksi kouluhuopa


 Varariimu


Varasuitset

Kallelle kuuluu hyvää. Ollaan otetttu nyt rennosti ja keskitytty perusratsastukseen. Tämä viikko ollaan hiottu ihan perus siirtymisiä ja miten pysytään rentona ja joustavana myös siirtymisen aikana. Lumen tulon takia ollaan päästy tekemään myöskin kunnon hankitreeniä. Ponilla on ainakin ollut kivaa. Vuokraaja menee sunnuntaina koulutunnille ja itse menen samalle tunnille lainatammalla. Saa nähdä miten käy. Kuvaajakin on onneksi saatu jo, joten tänne varmasti ilmestyy materiaalia tunnilta. Hauskaa saada vähän vaihtelua ja erinlainen hevonen alle.

Kun 100 lukijaa tulee täyteen järjestän arvonnan. Senverran paljastan, että jemmassa saattaapi olla merkkitavaraa, joten kertokaapa kaverille kanssa.. :) Vajaa puolet puuttuu enään!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti