lauantai 28. tammikuuta 2012

Ilman satulaa Vikkeponilla

Tänään oli jälleen kirpeä pakkaspäivä. Vuokraajan vuoro oli mennä Kallella, joten kipusin Saaran pyynnöstä Viken selkään ilman satulaa. Minna meni Kallella samaan aikaan eikä pikkuponi reagoinut siihen mitenkään. Selkään ei meinnanut aluksi päästää, mutta lyhyen keskustelun jälkeen pääsin kipuamaan kyytiin. Ei tehty mitään ihmeitä, lähinnä muisteltiin apuja ja kokeiltiin nostaa laukkaa. Hienosti nosti Kallen imussa ja siihen oli hyvä lopettaa. :) Ravissa oli yllättävän kiva ja tuli paljon pitkiä ja hyviä pätkiä. Hyi kun haalari saa näyttämään istunnan rumalta ja istun ihan kasassa. Poni oli kuitenkin hieno. :)


Kallella oli kentällä kivaa. Kauheasti riitti virtaa ja Minna-raukka joutui roikkumaan kyydissä. Aina ei tarvitse ottaa tätä touhua niin vakavasti. Toivottavasti huomenna pakkanen edes vähän lauhtuisi, koska on hirveä hinku päästä hyppäämään. Jos ei ole kauheasti yli -15 niin jotain helppoja juttuja kyllä pompitaan tai mennään kavaletteja. Oivoi ponilla voi olla turhankin hauskaa.Tänään oli virallinen viimeinen työpäivä, joten ehdin paremmin heppailemaan. Maanantaina käyn vielä töissä ja voi olla, että ponille tarttuu mukaan uusia varusteita. Sen näkee sitten. Ainakin otan kuparirollerit maastoilua varten ja Kalle ehdottomasti haluaa uudet jalustimet estesatulaan. Oikein vaatimalla vaatii! On se rankkaa pitää kullanmuru tyytyväisenä.

2 kommenttia:

  1. Onkohan Noisukin vaatimalla vaatinut minua ostelemaan sille ratsastusvermeitä nyt tiineysaikana... kun minusta tuntuu, että niitä on alkanut kasaantua säilöön vähän turhankin paljon (säilöön siis odottamaan säännöllisempää käyttöä)!

    VastaaPoista
  2. Se voi olla. Ovelia otuksia kun vaatimalla vaatimat uusia varusteita, vaikka niitä ei todellakaan tarvitse. Nimerkillä nytkin joka paikka pursuaa kaikkea ylimääräistä.

    VastaaPoista