keskiviikko 25. tammikuuta 2012

hihihi

Hör kaikille! Mammaa väsyttää, joten antoi minulle puheenvuoron kun kuulemma tänne minusta kirjoittelee. Läppärin näppäimistö on hieman hankala, mutta yritän parhaani! Kai olette jo kuulleet miten komea ja uljas kaveri on kyseessä? Olen kuulemma jokin lämmiverinen ravihevonen rodultani, mutta mielestäni uljas laukkahevonen kuvaa paremmin. Tammoille tiedoksi, että omistan lähes mustan kiiltävän karvan ja olen juuri sopivan kokoinen!  Kolme tyttöystävää löytyy jo, mutta muutama lisää kelpaa aina! Laitakaa rohkeasti kommenttia niin otan yhteyttä. ( Pusut kuitenkin valloittaville suokkitammoilleni Putelle ja Pepille. Ihanaa pv-tammaani Lottee unohtamatta!)


 Tammojen bongausilme!


 Mitä sitä turhaa stressamaan

 
 Peppi!

Rakastan esteiden hyppelyä ja olen siinä aika hyvä! Mamma on vaan ihan nössö eikä anna hypätä isoja esteitä kovaa ja korkealta.  Kuitenkin rohkeasti vien meidät yli isoistakin esteistä ja hyppään aina kiltisti. Kisoissa välillä innostun esittämään oikein korkeita loikkia. Mamma ei arvosta, mutta tammat sitä enemmän! En kuitenkaan tahallani ole tyhmä. Pitäähän olla pilkettä silmäkulmassa vai mitä? Nippe tukehtuisi heiniinsä jos kuulisi, mutta nautin salaa myös kouluratsastuksesta. On ihanaa tehdä laukanvaihtoja ja opetella piruetteja. Raviavot ovat tulleet uutena lempparina ja olen aika hyvä niissä! Ei saa kertoa pojille.
Tykkään salaa myöskin halimisesta ja pussailusta. Parasta on kun mamma tulee tallille ja antaa paljon herkkuja ja kertoo miten tärkeä olen. Jos pojat ei nää saatan antaa märkiä turvepusuja ja jostain syystä mamma vaan nauraa. Ruskea pigmentti mielestäni sopii mutta meillä on näkemyseroja ilmeisesti. Poikien nähden tyydyn kylmän rauhallisesti hörähtämään, mutta kun olemme kahdestaan oikein kerjään pusuja. 
Mamma kertoi, että hyppäämme sunnuntaina jos ei ole kylmä. Kuulette lisää siis silloin. Jos tammat nyt oikein innostuivat voi olla, että kirjoitan tänne useammin. Saa nähdä.

Kalle

6 kommenttia: