sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Hei täähän on ihan kivaa!

Hyi kun meillä on talli tyhjänä. Suokit ovat laitumella, joten pihassa on vain meidän team ravuri. Virkku tulee takaisin onneksi juhannuksen jälkeen ja saattaa olla, että Vikke tulee syksyllä takaisin tai sitten ei tule. Hassua kun joutuu heppailemaan ihan yksin. Mutta nyt takaisin otsikkoon.

Kalle oli tänään niin mahtava! ♥  Viimekerran kiukuttelusta ei ollut tietoakaan kun suunnattiin kentälle tuuppaamaan. Poni oli alusta asti tosi hyvin avuilla ja sain tehtyä siistit siirtymiset pelkillä vatsalihaksilla. Meillä on ollut ennen ongelmana laukan jälkeisen ravin ensimmäinen askel. Yleensä pää nousee pilviin, eikä malteta pysyä rentona. Tänään kuitenkin poni siirtyin kiltisti laukasta raviin säilyttäen rauhallisen tahdin ja ennenkaikkea rentouden. Jes!


Ihanaa kun pitkästä aikaa tuli fiilis, että kouluratsastus on kivaa ja ennenkaikkea helppoa. Täytyy myöntää, että ollaan tuuppailtu viimeaikoina koska "on pakko." Tänään onneksi kaikki loksahti takasin paikoilleen. Koulun kisaaminen tällä kaudella ei tunnu enään mahdottomalta ;)


Tähän loppuun vielä alustavaa kisakalenteria:

- 30.6 Kansallinen este KoRa 90cm (alueluokka)
- 29.7 Aluekoulu KURRe Helppo B

2 kommenttia: