perjantai 29. kesäkuuta 2012

Päivä ennen kisoja

Pakko julkaista aiheesta poiketen kuva eiliseltä. Yleensä otetaan tosissaan ennen kisoja, mutta mitä meillä tehdään? Laitetaan poni kärryjen eteen! Voi että kun toisella oli niin hauskaa kun pääsi pitkästä aikaa ravurihommiin. Mentiin ihan vaan 30min hölkkälenkki, mutta kivasti virkisti molempien mieltä.


Mutta nyt ihan aiheeseen. Mitä teen päivää ennen kisoja? Tänään aamu alkoi taas varusteiden putsaamisella ja puhtaan satulahuovan vaihtamisella. Olen pyrkinyt pitämään kisoissa siistimpiä varusteita kun kotona. Nahkakamat kävin läpi satulasaippualla +nahkarasvalla ja suojat pesin saippualla. Kisasuojat eivät ole vielä tulleet, joten Eskadroneilla mennään. Fiia käy vielä pesemässä ponin illalla,, koska olen itse iltavuorossa.

Päivää ennen kisoja pyrin ratsastamaan hevosen huolellisesti, mutta kuitenkin rennosti läpi. Tarkistan toimiiko kaasu, jarru ja kääntävät avut. Mitään vaikeaa ei yleensä tehdä, mutta pientä hienosäätöä tulee harrastettua. Tänäänkin avasin lapoja avotaivutuksilla ja pohkeenväistöillä. Kalle oli oikein mukava ja hyvillä mielin lähdetään kohti huomista. :) Ajattelin heittäytyä villiksi ja oikein letittää ponin takkutukan.

6 kommenttia:

 1. Onnea kisoihin! Jos pystyt niin pyydähän kaveria kuvaamaan /videokuvaamaan :)

  VastaaPoista
 2. Tuo lukijat-gadget ei muuten toimi :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo yritän tehdä asialle jotain :/ Joo kaverit on palkattu videoimaan :p

   Poista
  2. Jee, videota odottaessa... :D

   Poista
 3. Onnea kisoihin!(: Ootte Kallen kanssa hieno pari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kallesta on kyllä tullu tosi tärkee monen mutkan kautta :p

   Poista