torstai 28. kesäkuuta 2012

Täällä taas!

Kiitos vinkeistä ja näillänäkymin postaaminen taas onnistuu. Anteeksi kun ei ole tullut kunnolla kuulumisia pitkään aikaan. Nyt ryhdistäydyn.

Tällä viikolla on tapahtunut ihan kauheasti kaikkea. Poni käytiin hieromassa ja ollaan keskitytty oikein kunnolla hiomaan koulupuolta.Olen ratsastanut koko viikon korkeassa muodossa pitkästä aikaa kun yleensä tykkään ratsastaa eteenalas. Lauantaina olisi edessä kansalliset estekisat Korpilahdella ja voin kertoa, että jännittää! Luokkana on tuttu ja turvallinen 90cm, mutta melkein 50 lähtijää pistää väkisin jännittämään. Onneksi poni yleensä hoitaa.


Ensi viikon poni näillä näkymin lomailee. Laidunpaikan kanssa on ollut ties minkälaista kriisiä! Pitäkää peukkuja pystyssä, että mekin päästään nauttimaan laidunelosta pian. Kisakautta jatketaan sitten elokuussa tai aikaisintaan aluekoulukisojen merkeissä heinäkuun loppupuolella.


Vaikka olenkin pyrkinyt rajaamaan tän blogin heppa-asioihi pelkästään niin on ihan pakko hehkuttaa meidän perheen uutta tulokasta. Äiti päätti olla ihana ja toteuttaa mun pitkäaikaisen haaveen. Myöhäisenä ylioppilaslahjana meidän perheeseen saapuu tälläinen otus. Pitää malttaa odottaa vielä pari viikkoa, että rääpäle saavuttaa luovutusiän.

Kyseessä on siis Welsh corgi pembroke urospentu Tulee tallille vilinää kun saadaan meille hieno tallikoira ;)

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hihi en malta oottaa, että saa rääpäleen kotiin :)

   Poista
 2. Oi, todella ihanan näköinen koira! ^^ Onnea! :D Ja onnea ja menestystä tuleviin kisoihin. :)

  VastaaPoista
 3. Voooi miten suloinen pentu! <3
  Onneksi meillekki tulee koiranpentu kuukauden kuluttua niin ei pentukuume liikaa kasva :D

  VastaaPoista
 4. tuli vaan mieleen tässä, että näin sut joskus heppahovilla leirillä varmaankin tän hevoses kanssa, vai ootko ees siellä ollut? :D joskus vuonna 2010.

  VastaaPoista