maanantai 23. heinäkuuta 2012

Ilman satulaa

Pitkältä tuntunut ponin loma päättyi viimein tänään ja pääsin kipuamaan hevosen kyytiin viikon tauon jälkeen! Kyllä sitä vaan tulee riippuvaiseksi ratsastamisesta kun on tottunut ratsastamaan noin 6 kertaa viikossa. Kallea ei tuntunut loma ahdistavan, ainakaa olemuksesta päätellen kun lähdin laitumelta sitä hakemaan. Mutakylpyjä oli näköjään nautittu day spassa ja mahasta päätellen seisova pöytä oli toiminut. Eihän sen mutakerroksen poistamiseen mennyt kuin 45min...


Mentiin rento vajaan tunnin mittainen maastolenkki ilman satulaa. Ajatus viikon lomailleesta otuksesta ja ilman satulaa menemisestä ei tuntunut houkuttelevalta, mutta poni olikin niin super! Rennosti jolkotteli menemään eikä edes laukkapätkä kotiinpäin aiheuttanut kaaosta. Sain pysähtymään pelkällä istunnalla ja se on oikeesti tosi harvinaista maastossa. Ehkä tammojen paimentaminen on vienyt toiselta kaiken energian.


Tämä viikko menee vielä maastoillessa ja koulukiemuroiden/ hyppäämisen pariin palataan ensiviikolla kun vaihdetaan laidunta. Huomenna jos ei sada kaatamalla lähdetään seikkailemaan kohti uusia maastoja! Laidunpaikan yhteydessä kun tosiaan ei kenttää ole niin pakollinen maastoilukuuri tekee meille oikein hyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti