lauantai 8. syyskuuta 2012

Kankifiilistelyä

Kisojen jälkeen ollaan palailtu rennosti takaisin arkeen. Kaveri pääsi tänään tallille mukaan kuvaamaan, joten innostuin laittamaan ponille kanget suuhun pitkästä aikaa. Edes ajoittain kovaksi yltynyt vesisade ei haitannut menoa millään lailla.


Oon ite vielä niin hukassa kahden ohjan kanssa! Menee aina hetki kun tajuaa miten niitä naruja pitää käsissä pitää ja annoinkin suosiolla kankiohjan olla alkuun löysemmällä. Keskityttiin lähinnä yleiseen fiilistelyyn eikä tehty hommia niin tosissaan. Kokeilin ottaa muutamat keskiravit ja pohkeenväistöt jo raviverkassa ja Kalle oli aika hyvä heti alkuun.Laukassa tein ympyröitä, parit väistöt ja vähän loivaa avoa. Ponin laukka on yleensä paljon kolmitahtisempaa kangilla kuin kolmipalalla, joten tehtävien suorittaminen oli helppoa ja hauskaa. Innostuin tekemään vielä vaihtoja ja siitä se riemu sitten repesi :D Niin mitä liiottelua?


Kokonaisuudessaan otus meni oikein mallikkaasti ja jäi hyvä maku suuhun. Ehkä se Helppo-A seurakoulukisoissa ei ole mahdottomuus?

6 kommenttia:

 1. Onpas hän hieno! Naurahdin tolle vikalle kuvalle, ihana! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toinen oli sitä mieltä, että vaihtojen pitää olla ilmavat ;D Kiitos kehuista :)

   Poista
 2. Vitsit miten ihana tuo eka kuva, ja vika kanssa oikein lennokas! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Esteheppaa ärsytti kun mamma ei ollu laittanu esteitä niin piti ite loikkia :D

   Poista
 3. Lähde vaan kokeilemaan sitä HeA:ta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääää :D Kyllähän tuo otus varmaan rämpis, mutta kuskilla ei taida riittää rahkeet.

   Poista