sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Kiirettä, kengitystä ja hammashuoltoa

Huhuh mikä viikko taas takanapäin. Mun paras kaveri Fiia täytti lauantaina 20, joten viikko on mennyt synttäribileiden suunnittelussa ja perjantaina olimmekin juhlistamassa niitä Riihivuoressa luksusmökin merkeissä. Oli kyllä ihan huikeeta!


Ponin viikko on koostunut rennosta koulutuuppailusta ja maastoilusta. Innostuin keskiviikkona hyppäämään pitkästä aikaa ja otus oli oikein mallikas. Mentiin sarjaa ja yksittäistä pystyä lävistäjällä. Esteet oli loppujenlopuks 100cm luokkaa. Onse kyllä taitava kun 100cm ratakorkeutena ei todellakaan ole enään mikään ongelma :) Harmi kun en saanut ketään kuvaamaan.


Eilen oli Kallella hampaiden raspaus ja tänään kengitettiin. Hampaat oli tosi hyvässä kunnossa vain muutamaa pientä piikkiä lukuunottamatta. Kivaa kuulla että suu toimii hyvin ja on pysynyt kunnossa, vaikka viimekerrasta onkin taas kulunut vähän yli vuosi. Nyt on hyvä jatkaa treenaamista kun on poni perushuollettu ja kuski virkistäytynyt mökillä :D

Ps. Haittaako teitä lukijoita lyhyet lifestyle-pätkät aina silloin tällöin? Esimerkiksi HIHS-postauksen voisin tehdä lifestyle tyyppisesti jos innostusta löytyy!

6 kommenttia: