maanantai 3. syyskuuta 2012

Alue kenttäkisat Korpi-Jukola 2.9

Eilen oli siitä jännä päivä, että edessä oli meidän tämän kauden päätavoite eli Keuruulla järjestettävät alue kenttäkilpailut ja meidän luokkana oli harraste. Lähdettiin matkaan kotipihasta ennen 8 ja takaisin tallilla oltiin vasta 23.00. Mentiin killerille omalla kopilla ja hypättiin siinä Janitan ja Kessun kanssa samaan koppiin. Kohtuullisen pitkä päivä takana, mutta oli todellakin sen arvoinen.

Kisat alkoivat kouluosuudella ja ohjelmana oli Helppo C:1.2000. En ole koskaan aikaisemmin mennyt ko rataa, mutta onneksi se oli suhteellisen helppo. Verkassa poni puri aika rajusti kiinni kuolaimeen ja rata tuntui omasta mielestä tosi säätämiseltä. Ei se ilmeisesti sitä ollut koska prosentteja tuli mahtavat 61,750! Olin niin ylpeä koska oletin ettei päästä edes läpi :D Positiivisimpana yllätyksenä tuli viimeiset laukkatehtävät josta saimme molemmista 7. Taitava ravuri.
 
Onneksi tajusin ottaa päiväkarsinan, koska sinne oli kätevää laittaa Kalevi odottamaan aina seuraavaa osuutta. Koulun jälkeen oltiin sijalla 6 ja rataesteille lähdettiin luottavaisin mielin. Lähdin hakemaan rentoa ja puhdasta rataa ja mielestäni onnistuttiin siinä yllättävä hyvin. Enempää selostamatta alla video meidän rataesteistä.

Viimeisimpänä mutta ei todellakaan vähäisimpänä olikin edessä kauhulla odotetut maastoesteet. Mua ei oo varmaan koskaan jännittänyt niin paljoa kun lähtöä odottaessa kuuluttajan sanoessa 10 sec aikaa starttiin. Jännitys oli ihan turhaa koska Kalle oli niin MAHTAVA! Se meni kaikesta yli mukisematta ja mä pystyin vaan fiilistelemään kyydissä. Meille tuli harmillista yliaikaa vähän, joten jäätiin sijalle 6/19. Vaikka oltiin ensimmäisiä ei sijoittuneita ei todellakaan harmittanut yhtään. Maastokokeen maalissa mulla tuli ihan pari kyyneltäkin koska olihan se ihan älytön tunne, että se ravurinraato josta ei pitänyt koskaan tulla mitään tykitti menemään maastoesteitä korvat hörössä. Ja ylipäätään se, että ollaan päästy tälle tasolle asti! Ei sitä tunnetta vaan osaa kuvailla.

Oli kyllä ihan mahtava reissu ja lisään tänne kuvia jos jostain niitä bongaan. Iso kiitos kaikille jotka meitä tsemppas ja niille jotka jakso kuunnella mun ininää kun luulin että me tyyliin kuollaan siellä maastossa :D Nyt hyvillä mielin jätetään kisailua pois ja palataan takaisin normaaliin arkeen.

5 kommenttia:

 1. Kalle on niin upea! :)
  Onnittelut hyvin menneistä kenttäkisoista :)

  VastaaPoista
 2. Arvostelin blogisi tässä postauksessa:

  http://thisisstoryaboutlove.blogspot.fi/2012/09/linkita-blogisi-postauksen.html

  Käy kurkkaamassa! :)

  VastaaPoista