perjantai 13. maaliskuuta 2015

Mäkitreeniä ja laukannostoja

Ensimmäiset laukkapätkät takana ja so far so good! Kallen treeniohjelmaan on kuulunut nyt mäkitreeniä rauhallisissa askellajeissa. Paljon käyntiä ja ravia. Meilläpäin on onneksi hyvät mäkiset maastot kunnonkohottamiseen ja toivottavasti saataisiin menetetyt lihakset takaisin mahdollisimman pian. Jokainen maneesittomalla tallilla elävä varmasti tietää kelien tuomat haasteet talvella ja keväällä, mutta hitaissa askellajiessa voi myös tehdä tehokkaasti hommia. Me ollaan kentällä tehty paljon notkistavaa treeniä käynnissä ja askellajin sisällä siirtymisiä. Onhan Kalle kankea kuin rautakanki, mutta eiköhän se sieltä verry hieronnan ja notkistelun avulla.



Kisakausi on starttailemassa ja sisäinen kilparatsastaja huutaisi hyppäämään.  Tärkeintä on kuitenkin Kallen parantuminen ja tein syksyllä päätöksen eläkkeellejäännistä. Omia tavoitteita on vaan nyt siirrettävä seuraavalle hevoselle ja löysättävä pipoa. Harrastellaan nyt kotosalla niinkauan kuin siltä näyttää ja toivottavasti seurakoulukisoihin tälläkaudella päästään osallistumaan. Jos ei niin nautitaan sitten maastolenkeistä ja kotituuppailusta kaikessa rauhassa. Enköhän sinne kilparadoille ehdi vielä myöhemminkin ja Kalle on oman esteuransa kunnialla vetänyt läpi jo :)

2 kommenttia:

  1. Ihanaa että Kalle on parantumassa :) tykkään hirveesti sun blogista! Tsemppiä jatkoon ja toivottavasti pääsette vielä kisailee tänä kesänä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentista :)
      Hyvät keväänjatkot myös sinne!

      Poista