tiistai 27. toukokuuta 2014

LvR:n Estekansalliset 24.5

Kaatumisesta ollaan viimein toivuttu takaisin treenikuntoon. Kuskin tulehtunut lapa on rauhoittunut ja Kallella kävi varmuuden vuoksi hieroja tsekkaamassa tilanteen. Mitään ihmeitä ei löytynyt, paitsi pientä jäykkyyttä vasemmassa lavassa. Lupa esteisiin siunaantui, joten lauantaina käytiin Killerillä jatkamassa meidän kisakautta. Halusin ottaa varman päälle ja menimme vain 80cm, joka oli arvostelulla A.1.0. Kaikki puhtaat siis palkittiin.



Päivä oli paahtavan kuuma, joten yksi luokka osoittautui hyväksi valinnaksi. Otin nopean verkan ja vain pari hyppyä ennen radalle menoa. Kalle toimi kuin ajatus, joten fiilis startata oli kerrankin levollinen ja rento.  Radalla oli aika paljon portteja ja muuta härpäkettä esteiden alla, mutta Kalle ei onneksi sellaisia kyttäile. Tulokseksi saatiin 0 virhepistettä, eli muistoksi saimme ruusukkeen. Koko rata sujui kerrankin hyvällä rytmillä ja ponnistuspaikoilla vai mitä mieltä olette? Olin yhtä hymyä loppupäivän :)



Kisakalenteria en ole ehtinyt sen kummemmin miettimään eteenpäin. Haaveina olisi startata vielä kenttää, mutta kovasti mietityttää onko 17-vuotias hevonen liian vanha sellaiseen. Terveinä ollaan kuitenkin pysytty ja mentäisiin kaikista luokista se helpoin. Ehkä lähdetään tässä huvikseen treenaamaan kenttävalkkaan ja katsotaan kuinka meille käy.



5 kommenttia: