keskiviikko 29. elokuuta 2012

Joukkuemestaruudet 26.8

Aluksi ajattelin, että jätän koko kisapostauksen tekemättä kun oon niin pettynyt omaan ratsastamiseeni, mutta kun ei meille oikein muuta ihmeellistä kuulu niin tässä tulee.

Viime sunnuntaina olimme siis joukkuemestaruuksissa Polleparkissa. Olimme mukana seurani estejoukkueessa ja menin luokkina alue 80cm ja 90cm. Vedin kopin ensimmäistä kertaa ihan yksikseni kisapaikalle ja hengissä selvittiin :)
ahkera kisahoitaja Fiia ♥
80cm alkurata meni muuten ihan ok, mutta laukka oli tosi huonolaatuista. Este numero 7 oli ihan tavallinen okseri, jossa oli sininen portti alla ja poni sitten päätti ottaa sille kiellon. Oli ihan oma moka kun en ratsastanut laukan laatua paremmaksi vaan toin esteelle ihme räpellyksenä niin kielto sieltä sitten tuli. Loppurata meni ihan hyvin ja oltiin sijalla 17/31. Harmittaa turhat omat mokat, mutta ei mahda mitään.


90cm radalla päätin ruveta sitten oikeasti ratsastamaan. Mielestäni meille tuli ihan ok lähestyminen ensimmäiselle esteelle, mutta siitä lähti sitten puomi takasilla mukaan. Noh loppurata menikin sitten taas haahuillessa. Laukkojen kanssa edelleen sähläämistä, mutta aina pitää löytyä parannettavaa. Veikkaan että pitkä työviikko ja ponille rankka viikko teki tehtävänsä.. Sijoitus oli 10/21. Yleisesti kisoissa tuli tosi paljon hylkyjä ja vähän puhtaita ratoja. Tilanteeseen saattaa vaikuttaa ensimmäiset kisat hallissa kesän jälkeen.Tämän viikon sunnuntaina on edessä meidän kisakauden huipennus eli Keuruun kenttäkisat. Tavoitteena hyväksytty suoritus ja sen jälkeen kisarintamalla hiljenee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti