lauantai 24. marraskuuta 2012

Heppatytön vapaapäivä

Kalle on tosissaan ollut nyt vähän haluton liikkumaan, joten ollaan vaan tehty kaikkea kivaa maastossa.  Maastokuuri loppuu huomenna ja poni jää lomalle viikoksi. Toivotaan, että pieni syys/talviloma palauttelee molempien työmotivaation takaisin huippuunsa!

Tänään oli Minnapäivä, joten aamuvirkku Emma herätti mut kauneusunilta aikaisin ( puol 11) ja otettiin suunta kohti agrimarkettia. Kallelta oli prixi vähissä, joten sitä tarttui sieltä sitten mukaan. Tikkakoskella oli hevostarvikekirpputori, joten suunnattiin seuraavaksi sinne.

Tein siellä pari aika kivaa löytöä! Meillä on ollu kankisuitsissa eripari ohjat, joten nyt löysin samanlaisen ohjan vaivaiseen euron hintaan. Olen myös haaveillut salaa pullpack-turpahihnallisista suitsista ja siellähän nekin olivat. Näilläkin hintaa vain euro!


Kirpparilta löytyi vielä maastohömppäilyyn sopivat suojat ja näille tuli hintaa vajaa 5e.


Päätettiin vielä käydä eräässä hevostarvikeliikkeessä ihan vain katsomassa, mutta kaikki varmaan arvaa miten se reissu päättyi. Löysin penkomalla 2 saman jalan eskadronin putsia ja niille ei löytynyt paria. No sain niille niin hyvän hinnan, joten oli pakko napata siitä huolimatta mukaan. Eihän sillä mitään väliä ole mihin suuntaan ne tarrat loppupeleissä osoittaa. Hinnaksi jäi 15e. Nappasin vielä säkin porkkanoita ennen kotimatkaa.


Tähän loppuun vielä hauska kuva siitä miltä heppatytön auto näyttää. Onko kohtalotovereita?


10 kommenttia:

 1. Minun rakas tallivolvo! Ja Heja Sverige ämpärit <3

  VastaaPoista
 2. Kiva blogi sulla! Huomasinkin että tallilla missä käyn on yksi tamma jolla on sama isä kuin Kallella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Aijaa hauska sattuma! Kallen isukilla noita varsoja taitaa aika paljon olla niin aina hauska kuulla miten ponin puolisiskoja ja veljiä on pitkin suomea :)

   Poista
 3. Vähänkö halvalla oot tehnyt löytöjä! Mäkin haluun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäkin oikein yllätyin kun noin halvalla selvisin :D Kerrankin...

   Poista
 4. Tää oli kiva psotaus, sullapa onnisti noissa tavaroissa, halvalla sais! :) Ja juu, on kokemusta tuollaisista autoista. Nimim.5 muuttoa takana alle puoleenvuoteen... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kerrankin löytyi jotain halvalla :p Joo sitä aina jotenkin havahtuu kun auto on täynnä rehusäkkejä, turvetta, loimia, heinää ja kilokaupalla kuraa :D Hups

   Poista
 5. Kiva blogi sulla! :)
  http://mervinelamaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista