lauantai 17. marraskuuta 2012

Pari uutta juttua

Nyt on päässyt taas kertymään ostoksia, joita en olekkaan ehtinyt esitellä. Kerrankin olen ostanut jotain vain ja ainoastaan itselleni enkä Kallelle. Kovasti se kyllä edelleen vaatii villaloimee yms.


Ensimmäisenä hankintana hauskan värinen Kingslandin toppatakki. Perusteluna käytin sitä, että tähän mennessä olen mennyt pelkästään verkkovuorellisella takilla, joten toppatakki tuli oikeasti tarpeeseen!

Seuraavana B-vertigon hieman liian iso huppari. Muistin ilmeisesti olevani hieman isompi mitä oikeasti olen, mutta eiköhän tolle käyttöä löydy. Toppalivin kanssa ainakin toimi kohtalaisesti.

Seuraava asia ei ole hankinta vaan lähinnä lahja. Olin ihan hämmentynyt kun pappani soitti tarvitsenko Texasin vanhoja loimia. Pappa oli siis yksi huippuravuri Texas Expressin omistajista.


Olen ihan häkeltynyt tosta loimesta, joten en ole sitä uskaltanut viedä edes tallille. Siellä se lepää vaatekaapissa kunniapaikalla ja en usko että menee koskaan käyttöön. On sillä senverran tunnearvoa kuitenkin. Muistan kun aina pieninä käytiin tuota upeaa oria ihastelemassa ypäjällä.

Sen verran vielä muita juttuja, että maanantaina otetaan taas suunta kohti Polleparkkia ja Tuomaksen estevalkkaa. Odotan nyt jo innolla ja eiköhän siitä postaus ole tulossa aikanaan.

11 kommenttia:

 1. Maanantaina on onneks luvassa myös kaikkea muuta härdelliä ;) Voi että toi loimi on upea :)

  VastaaPoista
 2. Käytä tuo loimi ees kerran Kallen päällä ja ota kuvia!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm toikin on hyvä idea :) Pitääpä toteuttaa tässä joku päivä!

   Poista
 3. Team Ravurit pääsee hei taas vauhtiin maanantaina ;DD!!

  VastaaPoista
 4. Upea tuo loimi! En kyllä ihtekkään tohtisi käyttöön ottaa. Voi Lola (omistaja...) kovasti haaveilee myös isäpappansa loimesta, vaikkakin tallin seinälle aitiopaikalle roikkumaan, mutta kuitenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä mukava muisto Kallen isukista ja samalla myös omasta papasta :) Meidän tallilla ei oikein ole sellaista kunniapaikkaa mihin sen saisi, mutta pitää melkein kehitellä jtn :p

   Poista
 5. Ihanan värinen toi takki!!!! Niin mun värinen kans :D

  Mulla on sulle också haaste http://teamjjproject.blogspot.fi/2012/11/liebster-blogi.html :)

  VastaaPoista