tiistai 20. marraskuuta 2012

Voisi opetella ratsastamaan?

Eilen oli vuorossa taas Tuomaksen estevalmennus Polleparkissa. Jo alku vaikutti lupaavalta kun vastaan tuli ambulanssi heti pihaan päästyämme. Onneksi ratsastajalle, joka tippui ei ilmeisesti ollut käynyt mitään vakavampaa.

Valmennus aloitettiin kuitenkin ihan hyvällä fiiliksellä, mutta kuinkas kävikään. Toin Kallen liian hitaassa laukassa sisään ja poni sanoi ei. No otin siinä sitten mukavan ilmalennon ja tuloksena päänsärky ja pieni ruhje alaselässä. Nousin kuitenkin takaisin selkään ja jatkettiin tunti loppuun asti. Mulle kuitenkin jää kunnon mummovaihde päälle aina tippumisen jälkeen. Saara sai tippumisen videolle, joten nauttikaa. Videonpätkällä muutenkin pätkiä alkutunnin tehtävistä.


Hiekanmaistelun jälkeen päätin oikeasti ruveta ratsastamaan ja menihän sitten lopputunti ihan hyvin. Fiilis ei tietenkään ollut enään lähellekkään sama kuin viimekerralla, mutta kunnialla selvittiin kuitenkin loppuun asti. Lohduttaudun sillä ajatuksella etten ollut ainoa joka tippui :D Tästä toisesta videonpätkästä huomaa miten hitaassa temmossa ratsastan radan läpi, mutta tuolle viimeiselle linjalle päätin ottaa 5 laukkaa. Ponin etujalat on aika söpöt muurilaatikon päällä, mutta 5 laukkaa me saatiin! Tohon oli sitten hyvä lopettaa.


Saatiin taas tsemppaavaa palautetta ja tavoitteena olisi nyt käydä lähes kaikki Tuomakset, jotka talven mittaan vastaan tulevat. Valmennuksissa on kuitenkin ollu tosi hyviä tehtäviä ja ei meiltä Polleparkkiin mikään kohtuuton matka ole. Tähän loppuun vielä tiimikuva!


6 kommenttia:

 1. Hitsi Kalle on kyllä kunnon poni :D

  VastaaPoista
 2. Oon kattonu ton radan varmaan miljoona kertaa ja pysäyttäny tohon muurille, voiko olla oikeasti taisteluhalusempaa ja miellyttävänhaluisempaa hevosta! Siitä vaan lähes mahdoton lähestyminen ja 5 laukalla - wau :) Kalle on mun heppaidoli ;) Ja hihi tota meidän tiimistelyä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kallen etujalat oli riivatut :D Ei se selkään tuntunu niin kauheelta miltä se tolla videolla näytti :p Ja meidän tiimi on paras <3

   Poista
 3. Pääsi itseltä kyllä auts-kiljahdus videon tippumiskohdassa, vaan onneksi vältyit suuremmilta ruhjeilta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tähän lajiin onneksi kuuluu muksahdukset ja kipukynnys kasvanut huomattavasti alkuajoista :D

   Poista