sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Dressageponi + pari ostosta

Minna oli kuvaamassa keskiviikkona meidän koulutuuppailua pitkästä aikaa, joten sain tänne bloginkin puolelle tuoreita kuvia.  Kalle oli silloin kädelle tosi hyvä, mutta pohkeelle hieman hidas. Loppua kohden sain sen melko kivaksi ja lopetin siihen sitten hyvillä mielin. Pakkasta oli kuitenkin lähemmäs -20.


Ollaan nyt muutenkin kouluiltu paljon eteenalas ja rentoja tehtäviä. Omaan ratsastamiseen on tullut ihme taantuminen ja se on syönyt motivaatiota ihan kunnolla. Mielummin tehdään hyvänmielen juttuja kun väännetään väkisin hampaat irvessä. Huomenna suunnataan maastoon ja toivottavasti tiistaina vakavamielisempi koulutuuppailu jo kuskin puolelta sujuisi. Ärsyttää kun hevonen toimii, mutta kuski sählää omiaan. Onko kohtalotovereita?

Mutta mikään muu ei tuo paremmin motivaatiota takaisin kuin shoppailu. Meillä oli lainassa vereduksen olympic suojat, mutta nyt viimein meidän carbon gelit tuli ♥ Kävin hakemassa ne ja nappasin samalla mukaan jämäkän oloisen kouluhuovan. Tajusin että meillä on estehuopia isot pinot, mutta kouluhuopia vain muutama. Asia täytyy korjata ;)


Sorruin monen mutkan kanssa älypuhelimen hankintaan, joten minut löytää nykyään myös instagrammista. Ruvetkaa seuraamaan ihmeessä käyttäjää norrpe jos siltä tuntuu. :)

5 kommenttia:

 1. "Pakkasta -20" Ai kauhea mitä lukemia! Täällä ei onneksi ole kuin -5 ja en silti tarjennut treenata kentällä vaan menin maneesiin.. :D
  Ehkä sitten kömmin esiin maneesista pyörimästä heti kun kenttä on sula ja aurinko lämmittää. Hih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä landella ei toi -20 tunnu kuule missään :p Maneesittomalla tallilla pakkaseen on onneksi tottunut ja tollanen -5 tuntuu ihan helteeltä :D Onneksi nyt on taas pakkanen ollut lauhaa.

   Poista
 2. Ihana tuo huopa! Onko se joku Horse Comfort tmv, mä haluun ton ruskeena! Ja hienoja kuvia, hyvä te :)

  VastaaPoista
 3. Hahaa, olet joutunut haasteen uhriksi! Toivottavasti jaksat vastailla ;) Haaste löytyy täältä: http://tulppaanejakavioissa.blogspot.nl/2013/02/haaste.html

  VastaaPoista