maanantai 21. tammikuuta 2013

Kysymyksiin vastaukset part 1

Kysymyksiä tuli mukavan paljon, joten kiitoksia niistä. Jaan vastaukset kahteen eri postaukseen, jottei ne venyisivät liian pitkiksi.

Jos kalle olisi ihminen se olisi ..?  

Kalle olisi ehdottomasti se alakoulun kovis, joka kotona kuitenkin vielä leikkisi ja nukkuisi äidin vieressä. Luonteeltaan se on muita hevosia kohtaan välillä vähän hapannaama, mutta kuitenkin on pohjimmiltaan se mamman mussukka, joka ei tekisi pahaa kenellekkään.

Puokki vai suokki ? perustele

Puoliverinen ehdottomasti. Perusteluna yksinkertaisesti se ettei mulla useimmiten kemiat kohtaa suokkejen kanssa. Hyvänä poikkeuksena kuitenki supervauva Vikke, mutta jos yleisellä tasolla liikutaan niin kyllä puokit voittaa.
Lämppäri vai suokki? perustele

Lämppäri. Niissä vaan kiehtoo jokin asia mitä en osaa selittää. Lämppäreillä on usein impulsiivisempi luonne kun suokeilla ja muutenkaan en tunnetusti ole suomenhevosihmisiä. Ehkä syynä on ollut se, ettei kohdalleni ole vielä osunut sitä suokkia joka muuttaa käsitykseni koko rotua kohtaan. Aika näyttää.


Lämppäri vai Puokki? perustele

Tämä on vaikea. Lämppärit ovat yleensä luonteeltaan mitä mainioimpia kavereita harrastaa, mutta kapasiteetti on usein rajallinen. Saanko risteyttää molempia?


Jos saisit ihan minkä tahansa hevosen maailmasta kuka se olisi ja miksi?

Se hevonen olisi 15cm korkeampi ja 10 vuotta nuorempi Kalle. Tarvitseeko tätä enään enempiä perustella? Kalle on vain se mun elämäni hevonen ja parempaa en tule koskaan löytämään.Ensimmäinen hoitoponisi? 

Ponitamma Elviira.


Miten meni elämäsi ensimmäiset kisat?

Penkin alle. Estekorkeutena huikea 40cm ja eipä selvitty ensimmäistä estettä pidemmälle kun unohdin tervehtiä tuomaria..Paras ominaisuus kallessa,entä rasittavin?

Paras ominaisuus on ehdottomasti työskentelymotivaatio. Se on ihan uskomaton. Rasittavin ominaisuus on pitkän mietinnän jälkeen kerjääminen. Ruokinta aikaan se pauke on välillä korvia vihlovaa mitä mamman pikkuprinssi pitää jos eväät on myöhässä.

Onko tallillanne missä kalle asuu mielestäsi hyvä ilmapiiri?

Kyllä on. Onhan meilläkin ollut tässä vuosien varrella ties mitä draamaa liikenteessä, mutta uskoisin että jokaisella tallilla on ollut. Itse ainakin olen viihtynyt hyvin.


 Lempi kappaleesi/bändi/lauluntekijä?

Onpa hankala! Kuuntelen musiikkia laidasta laitaan, mutta tällähetkellä soi The White Panda- Midnight life

Kerro jotain ilmailulukiosta, miten se eroaa normaalista lukiosta?

No siis itse kävin normaalipuolen, koska ei toi ilmailu oikein napannut. Ilmailulukio eroaa normaalista lukiosta siten, että meillä oli valittavana ilmailuun liittyviä kursseja. Jos lentolupakirja kiinnostaa niin pystyi suorittamaan tarvittavat teoriat sitä varten yms. Moni kaveri otti sitten ihan lentotuntejakin vaikka niitä ei lukio tarjonnutkaan.

Elämäsi hevoset?

Aiheesta on olemassa postaus täällä

Millainen on hevoshistoriasi? (ellet ole jo tehnyt vastaavaa?)

Ei ole olemassa postausta, mutta voin tehdä aiheesta laajemman postauksen kun tässä ehdin. :)

Mitä opiskelet nyt?

Tällähetkellä en opiskele vaan vietän välivuotta tehden töitä kuin hullu.

Unelma-ammattisi?

Opettaja jos rikkaan miehen vaimoa ei lasketa ;)

Millainen tulisi seuraava hevosesi olla (jos haluat uutta Kallen jälkeen)?

Seuraavan hevoseni on oltava säkäkorkeudeltaan vähintään 170cm kiitos pitkien koipieni. Mielellään kapasiteettia pitäisi olla 120cm radoille, koska hevosen täytyy viedä minua eteenpäin. Koulukiemuroissa riittää helppo A. Salaa haaveilen vielä orista kaiken lisäksi. Saa nähdä millanen pakkaus loppujen lopuksi astuu kuvioihin Kallen jälkeen.

Jatkuu...
3 kommenttia: