sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Päätöntä keventelyä

Otsikko kuvaa paremmin kuin hyvin tämän päivän ratsastelua. Oli idea koko touhuun ihan hukassa ja en meinannut keksiä yhtään fiksua tehtävää. Tyydyin siis fiilistelemään naapurissa kaikkea mitä mieleen juolahti.  Sain houkuteltua reippaan Emman mukaan ottamaan edes muutaman kuvan todisteeksi. Kiitos järkkärin maailman huonoimman putken laatu ei päätä kyllä huimaa.


Poni toimi kyllä yllättävän kivasti tuuppailutauosta huolimatta. Tein alkuun vähän pituushalkaisijalla pohkeenväistöjä ja laukkaverkassa vastalaukkoja. Lopussa keskityin vain saamaan pohkeet läpi ja Kallen pysymään rentona vaikka istunkin satulassa keventämisen sijaan. Välillä on ollut ongelmaa jännittymisen kanssa kun istun alas. Nyt sain toimimaan kuitenkin ihan ok. Näytettiin Emmalle vielä muutama villi laukanvaihto ennen loppuverkkaa.

Omaan silmään poni ainakin näyttää tyytyväiseltä ja olihan se mukavan pehmeä edestä. Kuski kun vielä oppisi istumaan siististi niin eiköhän me muutamista koulukisoista kunnialla läpi selvitä.  Olen ihan ihmeissäni miten varsinkin viimeisessä kuvassa ponilta näyttää löytyvän vähän jo liikettäkin ravissa? Usein entiset ravurit tikittävät menemään jännittynyttä ravia, mutta kuvassa liike lähtee takaa ja otus selkeästi kuuntelee mitä se kuski siellä selässä vaatii. Tästä se lähtee! Pitää yrittää saada joku videoimaan meitä niin näette tilannetta paremmin.

1 kommentti: