perjantai 4. toukokuuta 2012

Tästä me tykätään

Kun tulin tallille ihmettelin missä Kalle on. No Nippe oli tullut aidoista läpi ja kaaos oli valmis. Nipsu oli vierailulla Virkun luona, Vikke juoksi pihaa ympäri ja mietin missä oma otus on. Ravistin kauraämpäriä ja sieltä läheisestä metsästä poni sitten lompsi. Onneksi jalat yms oli ok ja selvittiin säikähdyksellä.

Jalkojen ollessa kunnossa uskaltauduin viimein hyppäämään melkein kuukauden tauon jälkeen! Aloitettiin varovasti menemällä toisella pitkällä sivulla suoraa suhteutettua neljällä laukalla. Alkukäynneistä lähtien poni kävi tosi kuumana ja zoomaili kohti esteitä. Tehtiin ihan perus esteverkka, eli nopealla temmolla askellajit läpi ja otus kuulolle.
Hyppääminen aloitettiin kahdella ristikolla ja lopulta linjan a-osa oli 90cm ja b-osa 100cm. Poni oli tosi hyvin kuulolla ja oikein imi itse esteille. Sain tuoda lähelle tai kauas ja yli mentiin mukisematta. Kivaa huomata miten esterutiini ei ole kadonnut mihinkään, vaikka taukoa on ollutkin. Jostain syystä toisesta suunnasta kuvat eivät onnistuneet, mutta hypättiin kuitenkin molempiin suuntiin.

Huomenna lähden itse Tampereelle metsästämään ylioppilasmekkoa, joten Minna menee Kallen.

2 kommenttia:

  1. vautsivau mikä blogi! :) Liityin lukijaks, käy ihmeessä tsekkaa munki blogi :) www.namoriina.blogspot.com

    VastaaPoista