maanantai 11. kesäkuuta 2012

Alue-este Korpilahti 10.6

Aamu alkoi unisella aamuruokinnalla. Parasta tallin läheisellä sijainnilla on kyllä ehdottomasti se kun voi tehdä aamutallit yöpaita päällä. Taisin olla melkoinen näky kun kurvasin autolla pihaan lähes unessa sydänkuvioisissa yöhousuissa :) Hepat kuitenkin saivat eväänsä ajallaan ja se on tärkeintä.

Matka kohti Korpilahtea starttasi 9 aikaan ja oltiin perillä kisapaikalla vähän ennen 10. 80cm arvioitu alkamisaika oli 10.55, joten oli hyvin aikaa laittaa poni kuntoon rauhassa. Tein meille normaalin kisaverkan, eli avuille kaikissa askellajeissa ja 2 hyvää hyppyä pystylle ja 1 okserille. Radalle lähdin hyvillä mielin.


Radalla tuli pari ravin kautta laukanvaihtoa, mutta meno tuntui jo paljon paremmalta kuin Killerillä. Uusinnassa poni tunnetusti vei mua kuin märkää rättiä, joten sinivalkoinen ruusuke sieltä sitten tuli.

 90cm en verkannut kuin ottamalla siirtymisien avulla ponin kuulolle ja suoraan radalle. Rata meni suhteellisen sujuvasti muuten, paitsi kuski jäi junnaamaan liikaa. Olisi pitänyt antaa Kallen laukata enemmän eteen, mutta aina pitää olla jotain mitä korjata :) Tehtiin sujuva tuplanolla, joka oikeutti 4. sijaan.


Kokonaisuudessaan kisoista jäi jälleen tosi hyvä fiilis. Hevonen teki juuri niinkuin pyysin ja kisat olivat tunnelmaltaan rennot ja sujuvat. Nyt pidetäänkin estekisailusta pientä taukoa, ettei tule makeaa mahantäydeltä. Anteeksi kuvien ja videoiden huonolaatuisuus, mutta onpahan edes jotain.


8 kommenttia:

 1. Onnea! :) Hienoja kuvia ja on kyllä hienon näköistä!

  VastaaPoista
 2. Eihän noista ex-ravureista oo yhtikäs mihkään! ;) Onnea taas tosi hyvin menneistä kisoista! Onko seuraavaks koulukisojen vuoro? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa meidän piti lähtee koulukisoihin tulevana viikonloppuna, mutta kyytiongelmien takia jää väliin :( Mutta ei pelkoa kyllä team ravurinraato eksyy valkoisien aitojen sisään ennemmin tai myöhemmin ;)

   Poista
 3. Nuo videot ei toimi :(, olisi ollut mukava katsoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tiedän itsekkin :( Videot otettiin jollain tosi vanhalla digikameralla ja vaikka latasin ne monta kertaa blogger ei tunnistanut niitä :/

   Poista