maanantai 4. kesäkuuta 2012

Huhuh

Yo-viikosta on nyt virallisesti selvitty ja lakki napsahti päähän. Lahjarahoilla tietenkin uusin ponin varusteita, mutta kuvaan sitten kaikki kerralla. Tässä on nyt ollut kaikenlaista hässäkkää menossa, joten kaikki on hieman jäänyt. Nyt kuitenkin panostan taas tähän bloggailuunkin parhaani mukaan :)

Menin ilmoittautumaan alue-estekisoihin, jotka ovat Korpilahdella 10.6. Mennään tutut ja turvalliset seura 80cm ja alue 90cm. Lähdetään hakemaan nyt hieman sujuvampia ratoja kuin viimekerralla. Tässä olisi tulossa vielä seurakoulukisatkin, mutta saa nyt nähdä mennäänkö valkoisien aitojen sisään rämpimään.Tänään hypättiin jumppasarjaa. Mentiin innareita johon kuului 3 ristikkoa ja jokaisen väliin puomi. Tultiin näin muutaman kerran ja korotettiin keskimmäistä osaa aina 80cm asti. Lopputunnista otettiin puomit välistä pois ja tultiin tehtävä kolmoissarjana, jonka korkeus oli 80cm. Innostuin vielä tulemaan lopuksi saman tehtävän ilman satulaa. Kalle oli tosi mukava ja harmi kun en saanut kuvia. No onneks kuvaajatyttöjä on tulossa taas kisoihin mukaan.

Toinen otti viimeks niin tosissaan :) Luokka ois voinu olla 110cm eikä 90cm ;)

Huomenna on vuorossa maastorentoilua Sannin ja Viken kanssa.  Mennään joku peruslenkeistä ja keskiviikkona olisi näillänäkymin vuorossa yo-kuvien otto. Tännekkin saattaa niitä sitten ajallaan ilmestyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti